Το «Ζητείται Ελπίς» του Αντώνη Σαμαράκη συνεχίζει την επιτυχία του στο Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» της Μαίρης Ιγγλέση για δεύτερη χρονιά

κάθε Κυριακή απόγευμα. Ο Αντώνης Σαμαράκης περισσότερο επίκαιρος από ποτέ τονίζει στο «Ζητείται Ελπίς» τα αδιέξοδα προβλήματα του σημερινού ανθρώπου και την άνιση πάλη του με το σύστημα που τον καταβροχθίζει και που εκείνος ανυπεράσπιστος παρακολουθεί τα πάντα σαν θεατής. Σαν θεατής μιας ζωής που δεν επιλέγει ο ίδιος και που οι άλλοι του την επιβάλλουν.  Όμως παρόλα αυτά, και στις χειρότερες στιγμές του, πιάνεται από τη σανίδα της ελπίδας.

Πολλοί φίλοι και νέοι άνθρωποι έχουν δει μέχρι σήμερα την παράστασή μας. Ξεχωρίζουμε τα λόγια της ‘Ερης Ρίτσου: «Ένα κείμενο γραμμένο πριν 56 χρόνια και όμως τόσο επίκαιρο σα να γράφτηκε χθες. Μια παράσταση που – σχεδόν  δωρική στη λιτότητά της – αναδεικνύει το λόγο και την ουσία» .

Έκθεση «Αντώνης Σαμαράκης»
 
Ερχόμενοι στο Θέατρο, στο Αίθριο – Χώρο Πολιτισμού και Τέχνης, οι θεατές παρακολουθούν την έκθεση για τον Αντώνη Σαμαράκη, λαμβάνοντας την πρόγευση της παράστασης.

 
Συντελεστές: Θεατρική απόδοση: Ειρήνη Φ. Κουτσαύτη, σκηνοθεσία: Μαίρη Ιγγλέση, μουσική: Νότης Μαυρουδής, σκηνικά – κοστούμια: Πέννυ Αμπλά, φωτισμοί: Αντώνης Παναγιωτόπουλος, ήχος: Παναγιώτης Κουκουρουβλής, εκπαιδευτικός σύμβουλος: Αναστάσης Μαδαμόπουλος.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαίρη Ιγγλέση, Γιάννης Τσιώμου, Τζένη Οικονόμου, Κοσμάς Χειράκης.