Το κορυφαίο dub dance συγκρότημα παγκοσμίως έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει ένα εκρηκτικό dub mix ζωντανά στη σκηνή του An club το Σαββάτο 24 Ιανουαρίου !

Η μουσική κολεκτίβα των Zion Train συμμετείχε ενεργά στην διαμόρφωση της underground κουλτούρας των 90’s  και ο ήχος τους είναι ένα εκστατικό μείγμα roots reggae, dub και ηλεκτρονικής μουσικής.

Σήμερα θεωρούνται το καλύτερο live dub act στον πλανήτη συνδυάζοντας μια απίστευτα δυναμική σκηνική παρουσία με πνευστά όργανα και καταπληκτικά φωνητικά.

Είναι ένα από τα πιο παραγωγικά συγκροτήματα με μια δισκογραφία μαμούθ και αμέτρητες παραγωγές, remixes, συνεργασίες αλλά και περιοδικές εκδόσεις, cd roms και soundsystems. Ξεκινήσανε τη δισκογραφία τους με τη δική τους εταιρία, τη Universal Egg, ενώ το 1995 υπέγραψαν με την China Records, για να επιστρέψουν πάλι στη δική τους εταιρία το 1997, συνεχίζοντας να παράγουν υψηλής ποιότητας electronic dub και world dance μουσική.

Οι πρώτες τους δουλειές, ακόμα και σήμερα, σχεδόν δυο δεκαετίες αργότερα, ακούγονται το ίδιο φρέσκιες και πρωτότυπες. Πρόσφατα μάλιστα επανεκδόθηκαν τα τρία πρώτα άλμπουμ τους ‘A Passage to Indica’, ‘Natural Wonders of the World in Dub’ και ‘Siren’, τα οποία θεωρήθηκαν από πολλούς ως ο προάγγελος της γέννησης του dub/dance χώρου.

Το Live as One είναι το ένατο άλμπουμ του συγκροτήματος και ψηφίστηκε με μεγάλο ενθουσιασμό από το κοινό και τους δημοσιογράφους ως το καλύτερο dub άλμπουμ στα Reggae Grammys 2008. Οι Zion Train απέδειξαν για άλλη μια φορά τη μουσική τους ποιότητα προσφέροντας ένα καταπληκτικό new roots δίσκο ο οποίος κυκλοφόρησε με διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως.

Support live act ο Professor Skank. After show DJ set από τον Ιωσήφ Βάγγερ, παραγωγό του KOSMOS FM 93.6, ενώ τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Monkeyman.