Οι μαθητές του «Studio NAMA» και πιο συγκεκριμένα του μαθήματος Υποκριτικής σε Κείμενα Ιn Progress με την Πέπη Μοσχοβάκου θα παρουσιάσουν μονολόγους και σκηνές νέων συγγραφέων στη σκηνή Black Box του θεάτρου Επί Κολωνώ, από Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 και για 5 ημέρες.

 

Στην παρουσίαση αυτή θα συμμετάσχουν ηθοποιοί που έχουν ολοκληρώσει την παρακολούθηση ενός ειδικού σεμιναρίου υποκριτικής πάνω σε κείμενα που εθελοντικά παραχωρήθηκαν από νέους συγγραφείς, μετά από πρόσκληση συνεργασίας που ανακοίνωσε το θέατρο Επί Κολωνώ τον Οκτώβριο του 2012.

 

Τα κείμενα επιλέχθηκαν από τους ίδιους τους μαθητές με στόχο, πέρα απ’ την δική τους εξάσκηση, την παρουσίαση των θεατρικών κειμένων και τη δημιουργία μιας ενιαίας παράστασης.

 

Βασική καθηγήτρια του εργαστηρίου «Studio NAMA» του Επί Κολωνώ είναι η Ελένη Σκότη.

 

Οι συγγραφείς που συμμετέχουν με τα κείμενά τους είναι οι:
Βελέντζα Καλλιρρόη, Καλλής Βασίλης, Καλμαντής Χρήστος, Μπαρμπαγιάννης Παναγιώτης, Ξηρογιάννη Άννελη, Παλαμάρας Βασίλης, Ελευθεριάδη Μαρία, Τζώρα Ιωάννα

 

Εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά:
Καλλής Βασίλης, Κορομβόκη Νατάσσα, Μαυρομιχάλη Αννίτα, Παναγιωτίδης Νίκος, Ταγκαλάκης Παναγιώτης, Τσέλιου Πέτρα, Σαρδάνη Στέλλα, Συμπεθέρου Βούλα Χατζάκη Ελεάνα