Στις 3, 10 & 17 Δεκεμβρίου, από τις 17.00 μέχρι τις 20.00 οι επισκέπτες μπορούν να δουν την έκθεση «ΚΑΛΛΟΣ. Η Υπέρτατη Ομορφιά», να απολαύσουν δωρεάν τα μοναδικά ροφήματα της Symbeeosis στο CycladicCafé ήνα κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους στο στολισμένο Cycladic Shop, παρέα με τη μουσική του Radio Pepper 96,6.

Στις 3 Δεκεμβρίου(17.00-20.00)ο Pepper 96,6 θα κάνει live αναμετάδοση μέσα από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης με την Κωνσταντίνα Νικολοπούλου, ενώ τις Παρασκευές 10 και 17 Δεκεμβρίου(17.00-20.00),στα decks θα είναι οι DJs Λιάνα Μαστάθη και Κώστας Παπαζέτης, αντίστοιχα. Παράλληλα, 10 τυχεροί ακροατές του Pepper 96,6 θα κερδίσουν από μία ετήσια συνδρομή Young Friends του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Στο Cyladic Café, μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δωρεάν το ελληνικό Βιολογικό Τσάι του Βουνού της Symbeeosis και ειδικότερα τις γεύσεις Τσάι του Βουνού και Τζίντζερ,Τσάι του Βουνού και Μέντα,Τσάι του Βουνού και Λεβάντα αλλά και το Βότανο Λουίζα.

Τα Cycladic Fridays πραγματοποιούνται με την ευγενική προσφορά της Symbeeosis και θα συνεχιστούν τις Παρασκευές 7 και 14 Ιανουαρίου 2022.

HSymbeeosisείναι η νέα πρωτοποριακή εταιρεία στο χώρο των βιολογικών λειτουργικών τροφίμων και ροφημάτων υψηλής ποιότητας, με πρώτες ύλες από την Ελλάδα, από βιώσιμες και αναγεννητικές καλλιέργειες αλλά και βιολογική, αναγεννητική μελισσοκομία.

Διαβάστε επίσης:

Κάλλος – Η Υπέρτατη Ομορφιά: Μία αρχαιολογική έκθεση από το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης