Μια δημιουργική και ξεχωριστή πρωτοβουλία από την Walnut Entertainment Greece για τα φετινά Χριστούγεννα που απέχουν μόνο λίγες μέρες.

Εν μέσω καραντίνας και εν αναμονή του 2021, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος το τελευταίο έτος, καθώς και την ανάγκη του να ξαναχαμογελάσει, η Walnut Entertainment και όλοι οι συμμετέχοντες ετοίμασαν ένα ξεχωριστό τραγούδι για να θυμίσουν ότι τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή χαράς και αισιοδοξίας.
Αφιερωμένο σε όλους αυτούς που αγωνίζονται καθημερινά για να φροντίσουν εμάς αλλά και στους πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων, που είναι τα παιδιά, δίνουν το δικό τους μήνυμα ελπίδας για τη νέα χρονιά!

«Πάει πια καιρός
βλέπω λίγο φως
ας είμαστε αισιόδοξοι
που λέει κι ο Σοφός»

Ο Δημήτρης Σταρόβας έγραψε τους στίχους πάνω στην μελωδία του κλασικού «Jingle bells» με τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα. Μοναδικές προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος, ενώνουν τις φωνές τους και ο καθένας από το σπίτι του, μας βάζουν στο κλίμα των εορτών online…

Ο Δήμος Αναστασιάδης, η Ναταλία Δραγούμη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Στέφανος Κορκολής, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Κώστας Λειβαδάς, η Αφροδίτη Λιάντου, η Σοφία Μανουσάκη, ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Μαρία Μπεκατώρου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Εβελίνα Παπούλια, η Μαρία Σολωμού, ο Φίλιππος Σοφιανός, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Κώστας Τουρνάς, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ταλαντούχοι και αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν το ταλέντο τους, τη θετική διάθεση και την αισιοδοξία τους και με μια συμβολική κίνηση στέλνουν μήνυμα ελπίδας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της πανδημίας.

Μια υπέροχη μουσική «απόδραση»…στην μεγαλύτερη γιορτή αγάπης του χρόνου! Κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment!

“Χριστούγεννα Online”

Μουσική: James Lord Pierpont
Στίχοι: Δημήτρης Σταρόβας
Ενορχήστρωση, ηχογράφηση, μίξη/mastering: Δημήτρης (Digi) Χωριανόπουλος
Σκηνοθεσία/Μοντάζ: Άρης Γεωργίου (CuePoint)
Σχεδιασμός Εξωφύλλου: Γιώργος Κολοβός (BWB Creative Ideas)

Ευχαριστούμε την Panik Entertainment Group για την αφιλοκερδή και ευγενική παραχώρηση του Δήμου Αναστασιάδη και της Σοφίας Μανουσάκη και την MINOS-EMI A.E., a Universal Music Group Company για την αφιλοκερδή και ευγενική παραχώρηση του Γιάννη Κότσιρα και του Θοδωρή Μαραντίνη.

Παραγωγή: Walnut Entertainment Greece