Ο χορός δίνει το δικό του ξεχωριστό στίγμα με τη συμμετοχή χορευτών του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής αλλά και του καταξιωμένου Γιώργου Κοτσιφάκη. Ως μια συνομιλία κίνησης και ακινησίας, οι χορευτές θα διηγηθούν καινούργιες ιστορίες πάνω σε χορογραφίες των ίδιων αλλά και των Ιωάννας Πορτόλου, Γιάννη Νικολαΐδη, Χρήστου Παπαδόπουλου και Κωνσταντίνου Ρήγου.

Χορογραφία: Κωνσταντίνος Ρήγος
Χορεύει ο Στέλιος Κατωπόδης
Σαξόφωνο: Γκουίντο ντε Φλάβις


Η εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το μόνο αντίτιμο είναι το εισιτήριο (ολόκληρο: 3€, μειωμένο: 2€) για την είσοδο στο αρχαιολογικό μουσείο.

Ο αριθμός των θεατών είναι περιορισμένος και απαιτείται προκράτηση θέσης στην πλατφόρμα: https://digitalculture.gov.gr/2020/07/choreftika-soli-apo-to-baleto-tis-els-6/

Εφιστούμε την προσοχή στην τήρηση των οδηγιών που θα δοθούν από το φυλακτό προσωπικό του αρχαιολογικού μουσείου, με σεβασμό στα ισχύοντα πρωτόκολλα ασφαλείας έναντι του COVID – 19. Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 2 μέτρων κατ’ ελάχιστον για κλειστούς χώρους. Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, μισή ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης. Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.