Χοντροί άντρες με φούστες

Το θέατρο Χώρα παρουσιάζει σε επανάληψη το θεατρικό Lost του περσινού χειμώνα που κέρδισε κοινό και κριτικούς, τη μαύρη κωμωδία του Νίκι Σίλβερ Χοντροί ά

Το θέατρο Χώρα παρουσιάζει σε επανάληψη το θεατρικό Lost του περσινού χειμώνα που κέρδισε κοινό και κριτικούς, τη μαύρη κωμωδία του Νίκι Σίλβερ Χοντροί άντρες με φούστες, σε σκηνοθεσία Χρήστου Καρχαδάκη.

Μία παράσταση που ξυπνάει κάθε σκοτεινή επιθυμία… για όσους δεν πρόλαβαν αλλά και για όσους θέλουν να την ξαναδούν! Η παράσταση θα ταξιδέψει και στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Κολοσσαίο από 15 έως 25 Οκτωβρίου, για να επιστρέψει για δεύτερη χρονιά στη σκηνή Μικρή Χώρα, από 28 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Οι Χοντροί Άντρες με Φούστες είναι ένα μοναδικό παζλ χαρακτήρων και καταστάσεων. Μία καυστική μαύρη κωμωδία για τις λεπτές ισορροπίες των σχέσεων: μία μητέρα που έχει εμμονές με τα παπούτσια. Ένας γοητευτικός πατέρας που πολιορκεί νεαρές γυναίκες.

Μία όμορφη ερωμένη που τον αγαπά. Κι ο γιος, στη μέση όλων αυτών, ενηλικιώνεται με τον πιο παράδοξο τρόπο. Γιατί μετά το αεροπορικό δυστύχημα, τίποτα δε θα είναι πια το ίδιο: η απιστία γίνεται εκδίκηση, η αθωότητα μετατρέπεται σε αιμομιξία, η πείνα οδηγεί στον κανιβαλισμό. Και η οικογενειακή τραγωδία παίρνει τη σκυτάλη από την οικογενειακή ευτυχία.

Μετάφραση – Σκηνοθεσία : Χρήστος Καρχαδάκης, Σκηνικά – Κοστούμια : Μυρτώ Αναστασοπούλου, Μουσική Επιμέλεια : Κώστας Χατζηδημητρίου, Φωτισμοί : Νίκος Βλασόπουλος, Βοηθός Σκηνοθέτη : Αγάπη Κουστένη.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρία Γεωργιάδου, Άγης Εμμανουήλ, Δημήτρης Μακαλιάς, Αγγελική Μιχαλοπούλου.

Χοντροί άντρες με φούστες

Το θέατρο Χώρα παρουσιάζει τη μαύρη κωμωδία του Νίκι Σίλβερ Χοντροί άντρες με φούστες στη σκηνή Μικρή Χώρα, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Χρήστου Καρχαδάκ

Το θέατρο Χώρα παρουσιάζει τη μαύρη κωμωδία του Νίκι Σίλβερ Χοντροί άντρες με φούστες στη σκηνή Μικρή Χώρα, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Χρήστου Καρχαδάκη από το Σάββατο 31 Ιανουαρίου.

Η οικογενειακή ευτυχία και η οικογενειακή τραγωδία είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Κανιβαλισμός, αιμομιξία, εφηβεία, έρωτες, αθωότητα και σκληρότητα συνθέτουν τα παζλ του έργου Χοντροί Άντρες με Φούστες του Νίκι Σίλβερ, του τρομερού παιδιού του σύγχρονου Αμερικάνικου θεάτρου!

Η οικογένεια Χόγκαν έκανε πολλά λάθη… και θέλει να τα διορθώσει, αλλά… Ένα αεροπορικό δυστύχημα, ένα ταξίδι στην Ιταλία, ένα νησί, είκοσι περίπου χρόνια δράσης, η Νέα Υόρκη κι ένα ψυχιατρείο ανατρέπουν τα θέλω τους και τους οδηγούν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Παίζουν : Μαρία Γεωργιάδου, Άγης Εμμανουήλ, Δημήτρης Μακαλιάς, Αγγελική Μιχαλοπούλου

Χοντροί άντρες με φούστες

Η θεατρική ομάδα της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. παρουσιάζει το έργο του Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Νίκι Σίλβερ. Οι παραστάσεις θα δοθούν από τις 11 έως τις 16 Απριλίου στο θέατρο Π

Η θεατρική ομάδα της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. παρουσιάζει το έργο του Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Νίκι Σίλβερ. Οι παραστάσεις θα δοθούν από τις 11 έως τις 16 Απριλίου στο θέατρο Παραμυθίας στον Κεραμεικό.

Η θεατρική ομάδα της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. παρουσιάζει το έργο του Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Νίκι Σίλβερ. Οι παραστάσεις θα δοθούν από τις 11 έως τις 16 Απριλίου στο θέατρο Παραμυθίας στον Κεραμεικό.

Οι «Χοντροί άντρες με φούστες» του Νίκι Σίλβερ είναι ένα έργο που ακροβατεί ανάμεσα στην ξέφρενη κωμωδία και το κοινωνικό δράμα.

Τέσσερα πρόσωπα στο ρόλο της ζωής τους. Ο Μπίσοπ, ένα καταπιεσμένο αγοράκι, παγιδευμένο σε ένα έρημο νησί μαζί με τη μητέρα του και ο πατέρας του στην Ιταλία με την ερωμένη του. Έτσι ξεκινάει ένα μακρύ ταξίδι ενηλικίωσης, ανθρωποφαγίας, αιμομιξίας και παραισθήσεων που θα οδηγήσει τους ήρωες στα άκρα.

Η διαλυμένη σχέση των γονιών του Μπίσοπ οδηγεί, με τη βοήθεια των αστάθμητων παραγόντων, στην απόλυτη πολυπρόσωπη καταστροφή του γιου τους.

Πρόκειται για μια «αυτοπαρωδία» των οικογενειακών δομών της σύγχρονης Αμερικής που ο Νίκι Σίλβερ προτίμησε να αποδώσει μέσα από τη γρήγορη εναλλαγή των διαλόγων και την κινηματογραφική αλληλοδιαδοχή των εικόνων.

Ο Νίκι Σίλβερ είναι ένας από τους πιο αγαπητούς θεατρικούς συγγραφείς στις ΗΠΑ σήμερα. Αν και μόλις 35 ετών, έχει ήδη μια σημαντική δεκαπενταετή θητεία στο χώρο, με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Γεννημένος στη Φιλαδέλφεια, ο Σίλβερ ξεκίνησε να γράφει σε ηλικία 20 ετών, όταν αποφοίτησε από το τμήμα θεατρικών σπουδών του New York University.

Το 1993 με αφορμή το έργο του «Πτεροδάκτυλοι» σε παραγωγή του Vineyard Theatre ο Ντέιβιντ Ρίτσαρντς, σημαντικός κριτικός θεάτρου της Νέας Υόρκης, γράφει για τον Σίλβερ: «Ίσως είναι καιρός να αρχίσουμε να παίρνουμε το συγγραφέα Νίκι Σίλβερ στα σοβαρά».

Τα έργα του «Pterodactyls», «The food chain», «Raised in captivity», «Fit to be tied», «Fat men in skirts» και «Free Will & Wanton Lust» αποτελούν τα πιο γνωστά της συγγραφικής του παραγωγής.

Info
Χοντροί άντρες με φούστες του Νίκι Σίλβερ
Από τη θεατρική ομάδα της Α.Σ.Ο.Ε.Ε.
Από 11 έως 16 Απριλίου, κάθε βράδυ στις 21.00
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ, Παραμυθίας 27, Κεραμεικός
Τηλ.: 210 3457904
Σκηνοθεσία: Γ. Λιακόπουλος
Παίζουν: Κ. Γιαννοπούλου, Σ. Βενέτης, Γ. Λιακόπουλος, Σ. Σαββίδου
Είσοδος ελεύθερη