Οι Χειμερινοί Κολυμβητές ταξιδεύουν για ένα ακόμη καλοκαίρι στην Ελλάδα και μας προσκαλούν σε μία… διαφορετική συναυλία! Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου εμφανίζονται στο πάρκο Πρέσοφ στη λεωφόρο Σχιστού στο Κερατσίνι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Νομαρχία Πειραιά σε συνεργασία με το Δήμο Κερατσινίου.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, με την ευκαιρία της επανακυκλοφορίας των τεσσάρων πρώτων δίσκων τους σε επεξεργασμένη μορφή από την εταιρία Lyra, θα παρουσιάσουν ένα εφ΄όλης της ύλης συναυλιακό πρόγραμμα.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές προτείνουν για μία ακόμη φορά στους φίλους που τους παρακολουθούν πιστά όλα αυτά τα χρόνια μία διαφορετική, sui generis μορφή συναυλίας, που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά. 

Το πρόγραμμα κάθε συναυλίας δημιουργείται «επί τόπου», όπως γίνεται πάντα στις εμφανίσεις των Χειμερινών Κολυμβητών και… καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα παρευρίσκονται άπαντες, δηλαδή: Αργύρης Μπακιρτζής – φωνή, στίχοι, σύνθεση, Κώστας Βόμβολος – ακορντεόν, κανονάκι, Δημήτρης Μυστακίδης – κιθάρα, Χάρης Παπαδόπουλος – μπουζούκι,  Θοδωρής Ρέλλος-σαξόφωνο, Μιχάλης Σιγανίδης – κοντραμπάσο, μαντολίνο, φωνή και Κώστας Σιδέρης – τζουράς, φωνή