Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο Planet Music δύο από τις καλύτερες, πιο ολοκληρωμένες και πιο εκρηκτικές μπάντες της ελληνικής indie pop/rock σκηνής, ανεβαίνουν στη σκηνή για ένα εκρηκτικό live.

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο Planet Music δύο από τις καλύτερες, πιο ολοκληρωμένες και πιο εκρηκτικές μπάντες της ελληνικής indie pop/rock σκηνής, ανεβαίνουν στη σκηνή για ένα εκρηκτικό live.

Οι Workaholics είναι ακριβώς αυτό που λέει και το όνομά τους. Εργασιομανείς χωρίς να σηκώνουν κεφάλι από τη δουλειά μέχρι τα άγρια μεσάνυχτα. Μόνο όταν η μελώδια ξεκινά με την πρώτη της νότα και η μουσική αρχίζει αν παίζει, η προσοχή τους αποσπάται.

Η μουσική τους αφορά αληθινούς ανθρώπους, αφού τα θέματα που τους απασχολούν είναι τα προβλήματα των αληθινών ανθρώπων που αναζητούν λύσεις.

Η σύνθεση τους από το 2005, ποιυ δημιουργήθηκαν είναι η εξής: The Prophet (φωνητικά), Playboy Lex (πλήκτρα), Surfin\’ Pan (κιθάρα), Cookieman (μπάσο) και Little Jon (τύμπανα).

Oι Workaholics επιλέχθηκαν και προβλήθηκαν από το μουσικό portal IndieSolo.com, στο πλαίσιο online showcase με τίτλο «365 best indie bands in the world».

Το κομμάτι τους Astroboy ανακηρύχθηκε Track of the week από τους παραγωγούς του online ολλανδικού ραδιοφωνικού σταθμού Music Promo Station (http://www.musicpromostation.com/).

Τώρα όσον αφορά στους Polaroid, πρόκειται για μια ελληνική μπάντα που δημιουργήθηκε στις αρχές του 2002 από τον Γρηγόρη Νταράλα, αρχικά με το όνομα Empty.

Η μουσική τους καλύπτει ένα ευρύ φάσμα της κιθαριστικής pop, με επιρροές από Cardigans, Bjork και P.J. Harvey, μέχρι και τις ατμοσφαιρικές μελωδίες των Beth Gibons και French, της pop των sixties.

Ήδη έχουν εμφανιστεί live στις πιο γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας και έχουν κερδίσει και το δεύτερο βραβείο του διαγωνισμού της μουσικής ακαδημίας Φίλιππος Νάκας.

Στις αρχές του 2007 από Empty, βαφτίστηκαν ξανά Polaroid, με μέλη τον Γρηγόρη Νταράλα (κιθάρα), την Κέλυ Αρβανίτου (φωνητικά), τον Κώστα (μπάσο), τον Θωμά (ντραμς) και τον Αχιλλέα-Noetic να φροντίζει τον ηλεκτρονικό τους ήχο.

Info
Σάββατο 23 Φεβρουαρίου
Planet Music, Αρδηττού 44, Μετς
Τηλ: 210 9237109
[email protected]
www.myspace.com/planetmusiclive
Είσοδος: 15 ευρώ (με κρασί ή μπύρα)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30
http://www.theworkaholics.net/
www.myspace.com/theworkaholicsgr
www.myspace.com/polaroidgr