Οι Wonky Doll and the Echo θα βρεθούν στο Bios για μια ζωντανή εμφάνιση, ενώ νωρίτερα θα υπάρξει προβολή…

… της ταινίας του Κώστα Γούναρη με τίτλο «Getting my Penis Back», την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013, στις 22.00.

Οι Wonky Doll and the Echo μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του πρώτου album τους,
συνεχίζουν τις live εμφανίσεις τους. Τραγούδια από το Pleasant Thoughts που ήδη έχουν ξεχωρίσει και ακυκλοφόρητο υλικό που θα εντυπωσιάσει σε ένα ακόμα δυνατό live. Πριν τη συναυλία θα προβληθεί η ταινία μικρού μήκους του Κώστα Γούναρη “Getting my Penis Back”

Οι Wonky Doll and the Echo κι ο Κώστας Γούναρης θα συνεργαστούν για τη δημιουργία του πρώτου video clip της μπάντας αλλά και για μια ταινία μικρού μήκους εμπνευσμένη από τη μουσική των Wonky Doll and the Echo. Για την ολοκλήρωση του project έχουν δημιουργήσει καμπάνια χρηματοδότησης στο indiegogo. Λεπτομέρειες εδώ
http://www.indiegogo.com/wonkydollandtheecho-thecut/

Wonky Doll and the Echo-Βιογραφικό
Οι Wonky Doll and the Echo δημιουργήθηκαν στα μέσα του 2010. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται ως ένα κράμα post-punk, shoegaze, indie rock και 80s αισθητικής, ενσωματώνοντας ωστόσο στοιχεία της σύγχρονης alternative σκηνής, δημιουργώντας έτσι έναν ιδιαίτερο ήχο που άλλοτε είναι μινιμαλιστικός, άλλοτε εμπλουτίζεται από etherial κιθάρες και synths που πλαισιώνονται από fuzzy μπασογραμμές. Το επίσημο δισκογραφικό τους βήμα υλοποιήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 2012, με την κυκλοφορία του πρώτου τους LP σε βινύλιο (300 limited copies) αλλά και σε παράλληλη ηλεκτρονική μορφή (mp3/flac) με τίτλο “Pleasant thoughts”. Ο δίσκος περιλαμβάνει 9 κομμάτια, ενώ ορισμένα από αυτά ακούγονται δυνατά σε ελληνικά και ξένα ραδιόφωνα (όπως Best 92.6,Salford City radio (Manchester) [UK], RUM 97.5 [PT] ,Radio Tonkuhle 105.3 FM [GER]) . Η παραγωγή του δίσκου είναι D.I.Y. και η ηχογράφηση και η μίξη του δίσκου έγινε από τους ίδιους στο αυτοσχέδιο studio τους. Ο δίσκος απέσπασε εξαιρετικές κριτικές στον τύπο αλλά και στο διαδίκτυο σε Ελλάδα, Γερμανία (Sonic Seducer Magazine κ.α.) όπως επίσης τράβηξε την προσοχή και σε αρκετούς bloggers από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

“Among a web, a silent scream and every mark you made is fatal in a different way”
The Cut-Wonky Doll and the Echo
Wonky Doll And The Echo και Κώστας Γούναρης
DOUBLE PROJECT: MUSIC VIDEO & SHORT MOVIE-INDIEGOGO CAMPAIGN
UPDATE

Στις 18 Δεκεβρίου οι Wonky Doll and the Echo και ο Κώστας Γούναρης δημιουργήσαν μια καμπάνια ανοιχτής χρηματοδότησης στο indiegogo.com. Σκοπός τους είναι να συγκεντρώσουν το απαραίτητο ποσό για να ολοκληρώσουν το πρώτο video clip των Wonky Doll and the Echo αλλά και μια ταινία μικρού μήκους εμπνευσμένη από το τραγούδι The Cut.

Αυτή τη στιγμή έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν το 50% του συνολικού ποσού που χρειάζονται. Η  καμπάνια συνεχίζεται μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το project, την πορεία, για τα δώρα που θα λάβουν όσοι συμμετάσχουν αλλά και για συμμετοχή, μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση
http://igg.me/p/297701
Help this project come true& spread the word