Η θεατρική ομάδα «Σαλτιμπάγκοι», σε συνεργασία με το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν, παρουσιάζουν τη μουσικοθεατρική παράσταση Woman, μία παράσταση αφιερώμενη στη γυναίκα, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη, από την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014.

Ladies and Gentelmen… Mesdames et Messieurs… Meine Damen und Herren… Siniore e Siniori, Κυρίες και κύριοι… Η γυναίκα, la femme, die Frau, la donna, the woman!

«Ποια είμαι; Πώς έφτασα εδώ που είμαι σήμερα; Τι έχω κερδίσει; Τι έχω χάσει; Θέλω να καταλάβω…».

Γυναίκες γνωστές, γυναίκες άγνωστες, γυναίκες που προσπαθούν να καταλάβουν τον εαυτό τους, τη θέση τους, το ρόλο τους, τον κόσμο γύρω τους μέσα από ιστορίες που τελικά μοιάζουν τόσο οικείες. Ιστορίες που παραμένουν πάντα επίκαιρες σε βάθος χρόνου, γεμάτες ρεαλισμό, χιούμορ και ανατροπές.  Ιστορίες που ξεφεύγουν από το πλαίσιο του φύλου και καταλήγουν να αφορούν τον άνθρωπο ως οντότητα.

“WOMAN”: Mια παράσταση για την πορεία της γυναίκας στο πέρασμα των χρόνων, μέσα από σημαντικές στιγμές στην ιστορία, το θέατρο και τη μουσική, μια αναδρομή από τις εποχές των μύθων έως τις ανατροπές του 21ου αιώνα. Μία φιλόδοξη μουσικοθεατρική performance που συνδυάζει θεατρικά και άλλα κείμενα, μουσική, τραγούδι, χορό και video art, σαν soundtrack για ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο των γυναικών! Έναν κόσμο γοητευτικό, μαχητικό και άγριο, από όποια πλευρά κι αν τον δει κανείς…

Συντελεστές:

Ερευνητική ομάδα: Δήμητρα Κονδυλάκη, Μαρινέτα Κρητικού, Εύα Κοτανίδη, Γιώργος Κοτανίδης
Κείμενα: Μάνος Καρατζογιάννης, Εύα Κοτανίδη
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης
Σκηνικό-Κοστούμια: Κλερ Μπρέισγουελ
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα
Χορογραφίες-κίνηση: Pauline Huguet
Video art: Kλεοπάτρα Κοραή
Βοηθοί σκηνοθέτη: Μαριάνθη Γραμματικού, Έλενα Χαραλαμπούδη
Φωτογραφίες-Βίντεο: Ιωάννα Ασμενιάδου-Φωκά

Ηθοποιοί: Εύα Κοτανίδη (φωνητικά), Κατερίνα Μαούτσου (ακορντεόν), Γιάννης Παπαγιάννης (πιάνο), Θεοδοσία Σαββάκη (σαξόφωνο), Γιώργος Τζαβάρας (μπάσο), Ευαγγελία Τσιάρα (κιθάρα)

Παραγωγή: «Σαλτιμπάγκοι» σε συνεργασία με το «Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν»
Παραγωγός: Γιώργος Κοτανίδης