Εκτός από τα κείμενα στο λεύκωμα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, τόσο από τις αγαπημένες περιοχές των ανταποκριτών, όσο και σημαντικές διεθνείς προσωπικότητες, που επισκέφτηκαν κατά καιρούς την Ελλάδα.

Ο αναγνώστης θα δει τους «Μπιτλς» το 1967 στην Αράχοβα, τη Μελίνα Μερκούρη με την Iντιρα Γκάντι το 1983 στην Επίδαυρο, τον Φρανκ Σινάτρα με τη γυναίκα του σε ταβέρνα στην Αθήνα, τον Τζον Γουέιν το 1971 σε νυχτερινό κλαμπ της πρωτεύουσας.

Αλλά και τον Πελέ, τον Αρνολτ Σβαρτσενέγκερ, τον Βλαντιμίρ Πούτιν και την Τζέιν Φόντα με το σύζυγό της στην Ακρόπολη, τον Μάρλον Μπράντο, τη Χίλαρι Κλίντον και δεκάδες ακόμη φωτογραφικά στιγμιότυπα διασημοτήτων στην Ελλάδα.

Το Λεύκωμα συμπληρώνεται από φωτογραφίες διεθνών προσωπικοτήτων από το αρχείο του φωτορεπόρτερ Τέλη Σαρρηκώστα, ο οποίος επί πολλά χρόνια ήταν φωτορεπόρτερ στο πρακτορείο ειδήσεων Associeted Press και έχει καταγράψει με το φακό του όλους τους διάσημους, που επισκέφτηκαν τη χώρα μας.

Οι ανταποκριτές, που γράφουν στο Λεύκωμα, είναι οι: Kerin Hope (γράφει για την Καρδαμύλη της μεσσηνιακής Μάνης), Adriana Flores-Borquez (γράφει για τα Χανιά), John Carr (γράφει για την Ήπειρο), Paul Anastazi (γράφει για τη Ρόδο), Ayse Ferliel (γράφει για την Κεφαλονιά), Malcolm Brabant (γράφει για τη Σαντορίνη), Patrick Quinn (γράφει για τη Σκύρο), Didier Kunz (γράφει για τη Φολέγανδρο), Brian Williams (γράφει για την Άνδρο), John Rigos (γράφει για την Τήνο), Nikos Michalian (γράφει για τη Μύκονο), Furio Morroni (γράφει για τη Λέρο), Yuri Malinov (γράφει για την Εύβοια), Nigel Lowry (γράφει για τον Πειραιά), Gillian Whittaker (γράφει για διάφορα σημεία της Ελλάδας, που ερωτεύθηκε).

Το Λεύκωμα επιμελήθηκε η εκδοτική εταιρεία Real Travel ΑΕ και παρουσιάσθηκε σε ειδική εκδήλωση, στις αρχές του μήνα, με επίσημο ομιλητή τον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Πέτρο Δούκα και τη συμμετοχή των συγγραφέων-ανταποκριτών, δημάρχων και εκπροσώπων των 15 περιοχών που καταγράφονται στις σελίδες του.