Ο Πετρολούκας Χαλκιάς και ο Αντώνης Κυρίτσης γιορτάζουν 40 χρόνια μαζί στο ηπειρώτικο τραγούδι με ένα μεγάλο ηπειρώτικο γλέντι, έχοντας στο πλευρό τους 9 σπουδαίοι κλαρινίστες, 9 τραγουδιστές και 4 χορευτικά συγκροτήματα, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στο Βοτανικός Live Stage.

Ο Πετρολούκας Χαλκιάς και ο Αντώνης Κυρίτσης, ζωντανή ιστορία του ηπειρώτικου μουσικού μεγαλείου, γιορτάζουν τα 40 χρόνια μαζί  στο τραγούδι ,με ένα αυθεντικό ηπειρώτικο πανηγύρι.

Ο δεξιοτέχνης κλαρινίστας και ο βάρδος του δημοτικού τραγουδιού, συναντούνται στη σκηνή του ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα για να γιορτάσουν την κοινή και μακροχρόνια πορεία τους στους δρόμους της δημοτικής μουσικής και παράδοσης.

Εννιά σπουδαίοι κλαρινίστες, εννιά τραγουδιστές με μεγάλη διαδρομή στην παραδοσιακή μουσική και τέσσερα χορευτικά συγκροτήματα, θα είναι συνοδοιπόροι σε αυτό το μοναδικό μουσικοχορευτικό ταξίδι, σε αυτή τη μεγάλη γιορτή.

Το συγκρότημα ‘’OCTAVER’’ με τους Θωμά Κυρίτση – Τραγούδι, Πέτρο Χαλκιά– Κλαρίνο, Κώστα Φόρτσα Πνευστά- Γκάιντα, Θοδωρή Γιαννόπουλο λαούτο, Θεοδόση Συκιώτη κιθάρα, Βασίλη Αθανασιά Βιολί, Γιάννη Μιχαλόπουλο ακορντεόν και Μανούσο Κλαπάκη κρουστά, ενώ θα συμμετέχουν φιλικά:

Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος κλαρίνο,
Ναπολέων Δάμος κλαρίνο,
Σταύρος Καψάλης κλαρίνο,
Γιώργος Κοτσίνης κλαρίνο,
Θοδωρής Τασούλας κλαρίνο,
Νίκος Φιλιππίδης κλαρίνο,
Χαράλαμπος Χαλκιάς κλαρίνο,
Δόκιμος Χαραλάμπους κλαρίνο,
Γιάννης Καψάλης τραγούδι,
Ηλίας Κόντης τραγούδι,
Λευτέρης Κωνσταντίνου τραγούδι,
Δημήτρης Τζουμερκιώτης  τραγούδι,
Κώστας Φιλιππίδης λαούτο –τραγούδι,
Λευκοθέα Φιλιππίδη, τραγούδι,
Παγώνα Αθανασίου Χαλκιά τραγούδι,
και η ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

Θα Χορέψουν:
Ο Σύλλογος Ένωσης  Ηπειρωτών Ιλίου,
Το Σωματείο «Ελληνική Παράδοση»,
Το Σωματείο «Χορεία»,
και η Ένωση Ηπειρωτών Ηλιούπολης.

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Γιώργος Δεμελής