Στις 15 Φλεβάρη η ομάδα της Evolution παρουσίασε το πρώτο της Warehouse Party και πρόσφερε στο Αθηναϊκό κοινό τη δυνατότητα να ζήσει μια ξεχωριστή εμπειρία με απόλυτο φεστιβαλικό χαρακτήρα που έλαβε χώρα σε μια παλιά αποθήκη, Just Like The Old Days!

Από τότε μέχρι και σήμερα τρία αξέχαστα Warehouse Parties έχουν πραγματοποιηθεί, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία ανάλογης διοργάνωσης στην Αθηναϊκή dance μουσική σκηνή.

Στις 10 Μαΐου λοιπόν, η ομάδα της Evolution έχει ετοιμάσει κάτι πολύ ιδιαίτερο θέλοντας με τον τρόπο αυτό να αποχαιρετήσει τη χειμερινή σεζόν και να ευχαριστήσει όλους τους clubbers που αγκάλιασαν και στήριξαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και αγάπη αυτό το νέο project.

Evolution Warehouse #004 με καλεσμένους τους Nic Fanciulli (υποψήφιο βραβείου Grammy αλλά και ιδρυτή του πολύ πετυχημένου label Saved) Technasia (δίχως αμφιβολία από τους πιο δραστήριους αλλά και συνεχόμενα εξελίξιμους Djs και παραγωγούς) και τέλος Cristian Varela (ένας από τους σημαντικότερους Ισπανούς καλλιτέχνες αλλά και ανήσυχα πνεύματα επάνω στην ηλεκτρονική μουσική τα τελευταία 20 χρόνια). Επιπλέον, για ακόμη μια φορά μένοντας πιστοί υποστηρικτές των εγχώριων ταλέντων, η Evolution φιλοξενεί στο stage του Warehouse Project ένα νέο σχήμα από Έλληνες DJs, τους Los Tres Positiva (Locke/ Jose Amba/ Klaap).

Ακόμη το πρώτο official Afterhours Party είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο της αποθήκης αμέσως μετά το τέλος του μεγάλου πάρτυ. To Line up εκείνης της ημέρας θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ραντεβού λοιπόν στις 10 Μαΐου στο dancefloor του Evolution Warehouse για το Longer Last Dance της χειμερινής σεζόν!

Production by Global Show Productions