Το The Walking Dead είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο τόσο στο χώρο της τηλεόρασης όσο και σ’ αυτόν των κόμικ. Τώρα, ο Robert Kirkman, δημιουργός της #1 τηλεοπτικής σειράς, παρουσιάζει την ομώνυμη σειρά μυθιστορημάτων που κατέκτησε τις λίστες των bestseller σε περισσότερες από 20 χώρες!

Οι Εκδόσεις BELL, με το πρώτο μέρος της τριλογίας του Κυβερνήτη, σας καλούν σε ένα συναρπαστικό αναγνωστικό ταξίδι στο ζοφερό, σκοτεινό μεταποκαλυπτικό κόσμο του Robert Kirkman.

Ποιος είναι ο Φίλιπ Μπλέικ κι από πού ξεκίνησε; Τι χρειάστηκε να κάνει για να επιβιώσει από τη στιγμή που ξέσπασε η επιδημία των ζόμπι; Και πώς κατέληξε να γίνει ένας από τους σκληρότερους και πιο μοχθηρούς «κακούς» στην ιστορία του The Walking Dead; Όλες οι απαντήσεις, κι ακόμη περισσότερα, στο συγκλονιστικό The Walking Dead: Η Άνοδος του Κυβερνήτη!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

Το τέλος του κόσμου έφτασε.

Μέσα σε λίγα μόλις εικοσιτετράωρα ο πολιτισμός, όπως όλοι τον γνωρίζαμε, κατέρρευσε.

Ο Φίλιπ Μπλέικ αντιλαμβάνεται πως πουθενά δεν είναι ασφαλής.

Μοναδικός του στόχος είναι να προστατέψει τη μικρή κόρη του, την Πένι.

Και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα γι’ αυτό.

Η Άνοδος του Κυβερνήτη διαδραματίζεται στο ζοφερό μεταποκαλυπτικό σύμπαν του The Walking Dead και είναι το πρώτο μέρος μιας συναρπαστικής τριλογίας που παρουσιάζει ολόκληρη της ιστορία του Κυβερνήτη –του αυταρχικού ηγέτη της προστατευμένης κοινότητας του Γούντμπερι.

Με νέους ήρωες, καινούριες ιστορίες και τη γνώριμη ανάλυση χαρακτήρων που έκαναν παγκόσμια επιτυχία τη διάσημη τηλεοπτική σειρά, το The Walking Dead – Η Άνοδος του Κυβερνήτη είναι το πρώτο μυθιστόρημα μιας σειράς βιβλίων που θα κατακτήσει τους λάτρεις των ζόμπι και των δυστοπικών ιστοριών