Τη μουσική –σε ρυθμούς που ήταν δημοφιλείς πριν από την εμφάνιση του Rock ΄n΄ Roll– επιλέγει ο καθηγητής Γιώργος Μαρκάκης (gMark), μουσικός παραγωγός του Best Radio (94.7).

Μαζί μας, τη βραδιά αυτή, θα είναι οι Ella Fitzgerald, Billy Holiday, Duke Ellington, Louis Armstrong, Fred Astaire, Frank Sinatra, Dean Martin, Peggy Lee, Andrews Sisters, Benny Goodman, αλλά και πιο σύγχρονοι δημιουργοί που ερμηνεύουν τα κομμάτια της εποχής αυτής.

Με το μειωμένο εισιτήριο των 3 ευρώ οι επισκέπτες του Μουσείου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μουσική στο αίθριο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης και να περιηγηθούν τις μόνιμες συλλογές και τις περιοδικές του εκθέσεις [Διαμαντής Διαμαντόπουλος. Τερατολογίες. Από την Ιστορία του Ανθρώπου (Επίπεδο 1), Ναταλία Μελά: 25 γλυπτά (Ισόγειο), Γερμανοί αλεξιπτωτιστές στη Μάχη της Κρήτης (Επίπεδο 2)]. Συσκευές ακουστικής ξενάγησης θα διατίθενται δωρεάν, με σειρά προτεραιότητας, στην είσοδο του Μουσείου.

Το βράδυ της Τετάρτης το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης θα είναι ανοικτό από τις 20:00΄ έως τις 23:00΄. Στο διάστημα αυτό θα λειτουργούν το ΙΜΚ bar και το Πωλητήριο του Μουσείου με τις εκδόσεις της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών και τις δημιουργίες νέων σχεδιαστών.

Επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση

Dj Μύρων Κλίνης (Best Radio 94,7)
Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 21:00΄
«Μουσικές απ’ όλο τον κόσμο»