Τo project Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ διοργανώνει ένα διήμερο, νυχτερινών αναγνώσεων με τίτλο <<Μόνοι / Μαζί>>. Νέοι ποιητές και συγγραφείς ή απλοί αλκοολικοί θα φέρουν μαζί τα ανθολόγια τους, γεμάτα με φθινοπωρινά φύλλα, σημειώσεις, ερωτικά γράμματα, διαφημιστικά φυλλάδια, επαναστατικές προκηρύξεις, λογαριασμούς ρεύματος, ποιήματα, πεζά, απλές ή περίτεχνες λέξεις που θα παρουσιαστούν στο Ρομάντσο την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.

Σκοπός του project είναι η παρουσίαση και η άμεση επικοινωνία νέων συγγραφέων και ποιητών με το ευρύ κοινό. Ο κύκλος είναι μεταβλητός, καινούργια πρόσωπα κάθε φορά ανανεώνουν τον πυρήνα του.

Η τέταρτη συνεύρεση του Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ αποτελεί ένα κάλεσμα για επικοινωνία με σκοπό την επανατοποθέτηση και τον επαναπροσδιορισμό λέξεων και αξιών.
Γεννηθήκαμε, πορευόμαστε, πεθάινουμε.
Μόνοι, μαζί.

Διαβάζουν :

Παρασκευή

Ανδρέας Σπαβέρας, Χάρις Κοντού, Αντώνης Καίσαρης, Χρύσα Μπαρμπαρούση, Φώτης Τζανάκης, Ζαχαρούλα Βαλαβάνη, Παναγιώτης Βασιλείου, Μαρία Φίλη , Δήμητρα Γερογιάννη, Γιάννης Σγουρούδης.

Σάββατο

Δήμητρα Βασιλεία Κοκκόρη, Στέφανος Τσιμπουρλάς – Κρητικίδης, Ιώ Αρματά, Κώστας Moody, Αλεξάνδρα Ζουμπαταίου, Βασίλης Ντούρος, Ιωάννα Φαϊτά, Κωνσταντίνα Δαούτη, Κατερίνα Μαρδακιούπη, Νίκος Πιπεράς.