Η πιο μεγάλη μπάντα πνευστών των Βαλκανίων οι Fanfare Ciocarlia, ανεβαίνουν στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς στις 1 & 2 Ιουνίου με τη συμμετοχή 17 κορυφαίων Roma καλλιτεχνών.

Επιτέλους, η αυθεντική τσιγγάνικη γιορτή έρχεται και στην Αθήνα! Η πιο μεγάλη μπάντα πνευστών των Βαλκανίων οι Fanfare Ciocarlia, ανεβαίνουν στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς στις 1 & 2 Ιουνίου με τη συμμετοχή 17 κορυφαίων Roma καλλιτεχνών.

Τι πιστεύετε ότι μπορεί να συμβεί όταν οι Fanfare Ciocarlia θα εμφανιστούν επί σκηνής παρέα με τους επιφανέστερους Τσιγγάνους καλλιτέχνες από όλη την Βαλκανική και όχι μόνο σκηνή και αρχίσουν να τραγουδούν ιστορίες και μύθους των τσιγγάνων Roma προγόνων τους;

Η απάντηση είναι απλή. Ένα εκρηκτικό και μαγευτικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, το οποίο περιλαμβάνει μίξεις κουλτούρων από διαφορετικές χώρες, αλλά με ένα κοινό χαρακτηριστικό, την κοινή ρίζα στην Roma καταγωγή τους και την ανάγκη να εκφράσουν την ψυχή τους και τις κοινές ιστορίες τους.

Ο Jony Iliev, ο Saban Bajramovic, η Esma Rezdepova, η Ουγγαρέζα Mitsou ή οι υπέροχοι Τσιγγάνοι του Perpignan Kaloomé, είναι μόνο μερικοί από τους περίφημους Roma, που μαζί με τους Fanfare Ciocarlia θα παρουσιάσουν για δύο βραδιές το project Queens & Kings of the Gypsies, μέσα από καταιγιστικά πνευστά συνοδευόμενα από κιθάρες και cajon και φυσικά μοναδικές φωνές και παρουσίες.

INFO
Παλλάς, CityLink, Βουκουρεστίου 5,
Τιμές εισιτηρίων: 30 ευρώ, 40 ευρώ, 50 ευρώ, 60 ευρώ & 70 ευρώ.
Προπώληση: στο ταμείο του Παλλάς (από Δευτέρα έως Σάββατο 12.00 με 20.00 και Κυριακή 13:00 με 21:00
και στη Fnac (The Mall).
Για αγορά εισιτηρίων με πιστωτική κάρτα: 211108 60 50
Για κρατήσεις μέσω Internet : www.ticketshop.gr