Η Βραζιλιάνα Tania Maria και το κουαρτέτο της έρονται στη Θεσσαλονίκη, για να βάλουν και αυτοί τη δική τους νότα στο 19ο Φεστιβάλ Εθνο-Τζαζ.

Η Βραζιλιάνα Tania Maria και το κουαρτέτο της έρονται στη Θεσσαλονίκη, για να βάλουν και αυτοί τη δική τους νότα στο 19ο Φεστιβάλ Εθνο-Τζαζ.

Η Tania Maria είναι μία ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα, μία καταξιωμένη μουσικός η οποία, παρά το γεγονός ότι πάντοτε έτεινε προς swing και jazz ρυθμούς, δεν ξέχασε ποτέ τον παλμό των choro και samba της πατρίδας της.

Το τελευταίο της άλμπουμ «Intimidade» είναι τρανταχτή απόδειξη, με το οποίο παραμένει έθνικ, περιλαμβάνοντας όλη τη μαεστρία της μουσικής της προσωπικότητας, συνδυάζοντας και ισορροπώντας στα δύο διαφορετικά είδη.

Στην πλάτη της κουβαλά 36 χρόνια πετυχημένης καριέρας και 25 άλμπουμ, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και οι μεγάλες επιτυχίες «Piquant», «Come with me», «Don’t go» και «Made in New York».

Η Tania Maria ξεχωρίζει ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα της βραζιλιάνικης μουσικής σκηνής, διάσημη για την εξαιρετική φωνή της με τις αισθησιακές χαμηλές νότες και την δεξιοτεχνία της στο πιάνο.

To κουαρτέτο της Tania Maria αποτελείται από τους:
Mestre Carneiro στα κρουστά, Marc Bertaux στο μπάσο, Tony Rabeson στα ντραμς και φυσικά την ίδια!

Info
19o Εθνο – Tζαζ Festival
Tania Maria Quartet
«Viva Brasil»
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου
Κλειστό Γήπεδο ΧΑΝΘ
Ώρα έναρξης 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 35 ευρώ (κάτω διάζωμα) και 25 ευρώ (άνω διάζωμα)
Προπώληση εισιτηρίων: Εκδοτήριο Δήμου Θεσσαλονίκης, δισκοπωλείο Metropolis