Τα Μυστικά είναι μία πρωτότυπη μουσική παράσταση με θεατρικούς όρους που παίζεται στο Θέατρο 104 κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15. Μία ώρα και είκοσι λεπτά που θέλουμε να γίνουν ένα λουλούδι στην τσέπη του καθένα που θα έρθει να μας δει.

Μετά από αρκετό καιρό νιώθω πάλι ότι είμαι σε έναν χώρο που μου δίνει τη δυνατότητα να αναπνεύσω. Να συγκινηθώ και να νιώθω καλλιτεχνικά ελεύθερη και απελευθερωμένη. Η θεατρική συνθήκη είναι εκείνη που αγαπάω. Η ησυχία του θεάτρου και η αφοσίωση που χρειάζεται και από αυτόν που είναι στη σκηνή, αλλά και από τους θεατές είναι ένα από τα πράγματα που κάνει αυτή τη συνθήκη πιο ενδιαφέρουσα και φυσικά πιο ερωτική.

Στα «Μυστικά» μία γυναίκα που έχει την ψυχολογία της Ντίβας μας ξεναγεί στους συναισθηματικούς κήπους της. Περνάει από διάφορες ψυχολογικές διασταυρώσεις με σκοπό να φτάσει στην προσωπική λύτρωση, μέσα από την αισθηματική της απελευθέρωση σε τόπο και χρόνο που ο άυλος κόσμος είναι σε πλήρη διάσταση με τον υλικό.

Όλα αυτά βέβαια συμβαίνουν επειδή έχω δίπλα μου ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και το ίδιο έκανα και εγώ. Ο Χρίστος Θεοδώρου, μόνιμος συνεργάτης μου όλα αυτά τα χρόνια, έχει γράψει τη μουσική στα περισσότερα τραγούδια και έχει κάνει εξαιρετικές διασκευές και ενορχηστρώσεις. Τα ποιητικά κείμενα του Μιχάλη Γελασάκη συνδέουν με έναν αφαιρετικό τρόπο τα τραγούδια με λόγο συμπυκνωμένο και τέλος η σκηνοθεσία του Οδυσσέα Ιωάννου Κωνσταντίνου έχει όλη τη φρεσκάδα της νεότητάς του, πολλά πράγματα να ανακαλύψεις.

Η μουσική μας παράσταση έχει αγάπη, χρώμα, σκέψη και αγκαλιές. Ελάτε να μάθετε όλα μου τα Μυστικά. Σας περιμένω!

«Είμαστε αυτό που δεν τολμήσαμε
για αυτό μη λες δεν μπορώ
Ούτε κουράστηκα.
Είμαστε αυτό που αγαπήσαμε
Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο
Υπάρχουν μόνο ανοιχτά παράθυρα
και άγνωστοι δρόμοι.»

Η μουσική παράσταση “Μυστικά” παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη μέχρι τέλος Μαΐου στο Θέατρο 104