Το Τρίφωνο, η Ερωφίλη, ο Δημήτρης Υφαντής και ο Γιώργος Περαντάκος θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα παρουσιάζοντας για αυτό το καλοκαίρι δυο

διαφορετικά προγράμματα.

Ένα πρόγραμμα εφ όλης της ύλης, παρουσιάζοντας τα τραγούδια του καινούριου άλμπουμ με τίτλο «Τα Τζιτζίκια του Χειμώνα», που θα περιλαμβάνει τραγούδια από το δισκογραφημένο ρεπερτόριο τους, καθώς και από το σύνολο της Ελληνικής δισκογραφίας, ένα όμορφο μουσικό ταξίδι με ηχοχρώματα από τη Δύση ως την Ανατολή.

Και ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα με ένα μουσικό αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο, έναν από τους κορυφαίους ποιητές μας, που σφράγισε με τους στίχους του μεγάλο μέρος της ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού . Παρουσιάζονται τραγούδια του από τη συνεργασία του με τους σημαντικότερους Έλληνες σύνθετες όπως Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Ξαρχάκος, Μούτσης και άλλους.

Οι στίχοι του πάντα επίκαιροι και οι μελωδίες τραγουδισμένες από τα στόματα όλων των Ελλήνων, παρουσιάζονται σε ένα δίωρο μουσικό αφιέρωμα με μια ξεχωριστή προσέγγιση.

Χάρτινο Το φεγγαράκι, Αθανασία, Μάνα μου Ελλάς, Κεμάλ, Περσεφόνη και πολλά  άλλα  είναι αυτά που θα ακούσουμε και θα τραγουδήσουμε στο μοναδικό αυτό αφιέρωμα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας !

Τρίφωνο – Περιοδεία: οι πρώτες συναυλίες

Παρασκευή 8/7 ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ (ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΚΑΤΣΟ)
Σάββατο 9/7 ΔΙΟΝΥΣΟΣ
Παρασκευή 15/7 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ
Παρασκευή 22/7 ΔΕΣΚΑΤΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
Παρασκευή 29/7 ΣΤΥΛΙΔΑ
Σάββατο 30/7  ΙΩΑΝΝΙΝΑ  (ΘΕΑΤΡΟ ΦΡΟΝΤΖΟΥ)
Παρασκευή  12/8 ΧΙΟΣ
Σάββατο 13/8 ΧΙΟΣ (ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΚΑΤΣΟ)
Τρίτη 16/8 ΙΕΡΟΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Τετάρτη 31/8 ΧΑΝΙΑ
Παρασκευή 2/9 ΑΡΓΟΣ
Σάββατο 3/9 ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ
Πέμπτη 8/9 ΧΑΙΔΑΡΙ

Αναμένονται συμπληρωματικές ημερομηνίες