Η Σαβίνα Γιαννάτου θα αυτοσχεδιάσει πάνω σε video-art και αποσπάσματα από κλασσικές βωβές ταινίες του εξπρεσιονιστικού και πειραματικού κινηματογράφου (Maya Deren, Robert Vine κα).

Η αγαπημένη καλλιτέχνης είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση μουσικού που έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση. Συμμετέχει στα σημαντικότερα world festivals, δισκογραφεί για την ECM και εντυπωσιάζει κοινό και κριτικούς τόσο με τη μοναδική φωνή της, όσο και με τις ξεχωριστές μουσικές της πρoτάσεις.

Στο νέο της δίσκο με τίτλο «Μουσική Δωματίων» δημιουργεί ένα υπερρεαλιστικό μουσικό και ποιητικό τοπίο, καθώς ποιήματα του Τάκη Σινόπουλου, του Χόρχε Λουίς Μπόρχες, του Γιώργη Παυλόπουλου, του Τάσου Λειβαδίτη, του Ομάρ Καγιάμ, του Βαγγέλη Ροζακέα, αλλά και το «Ασμα Ασμάτων» του Σολομώντος αποκτούν μια άλλη υπόσταση μέσα από τις συνθέσεις και τους αυτοσχεδιασμούς της ίδιας της Σαβίνας Γιαννάτου και του Μιχάλη Σιγανίδη αλλά και τις συνθέσεις του Μάνου Χατζιδάκι, του Γιώργου Μουζάκη, του Γιάννη Αγγελάκα, του Νίκου Βελιώτη κα .

Μαζί της οι μουσικοί: Μιχάλης Σιγανίδης κοντραμπάσο, Κώστας Βόμβολος ακκορντεόν, Τάσος Μισυρλής βιολοντσέλο, Διονύσης Βερβιτσιώτης βιολί.

INFO
ΚΥΤΤΑΡΟ: Ηπείρου 48 & Αχαρνών,
τηλ: 210 8224134, http://www.kyttarolive.gr/
Ώρα έναρξης: 22:00
Τιμή εισόδου: 15 ευρώ