Το νέο άλμπουμ ετοιμάστηκε την προηγούμενη χρονιά. Ονομάστηκε UP DOWN και αναφέρεται στα γεγονότα της καθημερινότητας που βιώσαμε όλοι κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω της παγκόσμιας πανδημίας. Γι’ αυτό τον λόγο ο τίτλος κάθε κομματιού ενσωματώνει αυτά τα συναισθήματα και μεταφέρει τις δύσκολες καταστάσεις που ζήσαμε. Όπως ακριβώς συμβαίνει στον χώρο της lounge chill music, ο σκοπός είναι να μεταφέρεις με τη μουσική το ανάλογο συναίσθημα. Πιστεύω πως το έχω καταφέρει κι εύχομαι να αρέσει στον κόσμο. Προς το παρόν τα σχόλια του κόσμου είναι πολύ θετικά.

Παράλληλα στον χρόνο αυτό δούλευα σε 2 Remixes που κυκλοφορούν. Το ένα είναι από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες Nacho Sotomayor, για τα 20 χρόνια του Eternal. Είναι ένα κομμάτι το οποίο ήταν στις favorite lists μου πάντα. Το άλλο είναι ένα ριζίτικο κρητικό το οποίο μπήκε στην συλλογή του 2021 από την Fm Records. Για μένα το 2021 ήταν μια πολύ δημιουργική χρονιά και έπεται συνέχεια. “Keep your attitude”

Treepines (Μάκης Νταφόπουλος)

Η μουσική είναι η μεγάλη του αγάπη. Ξεκίνησε να ασχολείται από μικρή ηλικία με την σύνθεση παίζοντας σε διάφορες rock μπάντες. Tο καλοκαίρι του 2016 πρότζεκτ Tree Pines – makdaf* με chillout, lounge, electronic και house μουσική. Στη συνέχεια ήρθε συμβόλαιο με την ιταλική δισκογραφική εταιρεία Huwy Records με την οποία έχει κυκλοφορήσει ήδη 6 άλμπουμ και 2 Singles. Επίσης, κυκλοφόρησε με την FM Records το άλμπουμ Save your time. Το τελευταίο album ονομάζεται UP Down και κυκλοφορεί από την Meditelectro