Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά μέσα στην καρδιά  ❤ των Χριστουγέννων, το διαβόητο TRASHATHON επιστρέφει στο Bios στις 24 Δεκεμβρίου 2015, όπως κάθε έγκλημα που σέβεται τον εαυτό του. Since 2009, πια, το αγαπημένο πάρτι χαράς και κακού γούστου, με DJ τον Ηλία Φραγκούλη να ανασύρει από το παγκόσμιο ρεπερτόριο τραγούδια που ο πολιτισμός και η ανθρωπότητα όλη θα ήθελαν να ξεχάσουν (τα πόδια σου, πάλι, όχι).

trashathon (τράσαθον) = συνδυασμός των λέξεων

trash (σκουπίδι) και marathon (μαραθώνιος),

προϊόν του νοσηρού λόγου-παιγνιώδους εγκεφάλου

του Ηλία Φραγκούλη, για τις ανάγκες χοροεσπερίδος

με θέμα το ρεπερτόριο χαμηλού γούστου

Για το hipster κοινό: Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αφέλεια του memorabilia και τις ενοχές που συντροφεύουν μέσα μας αμέτρητα ακούσματα διεθνούς καρα-kitsch-αριού, διερευνάται με την πρόθεση να ισοπεδωθεί ο καθωσπρεπισμός στο dancefloor. Και άλλα τέτοια «μούσια».

Θα παίξει οικτρή, vintage (από ’60 και βάλε) pop, θα χορέψεις με μπαλαλάικα σουξέ, θα συμμετάσχεις σε ασκήσεις γυμναστικής (σοβαρά!) με αγαπημένη εϊτίλα και ως το πρωί θα παρακαλάς… να μην γίνεις ρόμπα στα social με βιντεάκια – υλικό για εκβιασμό! Ναι, το TRASHATHON είναι το καλύτερο πάρτι και για την φετινή παραμονή Χριστουγέννων (ρώτα αυτούς που θα ανοίξουν community page βετεράνων – επιζώντων στο Facebook).

Και ντύσου κάτι γιορτινό, μέρες που ‘ναι! Βάλε ένα παπιγιόν (μόνο), ένα λαμπιόνι (μπαταρίας), έναν τάρανδο (έστω ένα ταριχευμένο τμήμα του), μια φάτνη στο χιπστερομούσι, κάτι οικολογικό σε κλαδιά. Άστραψε (το μάτι μας)!

Give it to someone special, όπως όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, καλέ!