Από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο της Smriti Prasadam-Halls, Του Αϊ-Βασίλη το μωρό σε εικονογράφηση Ada Grey σε απόδοση Αργυρώς Πιπίνη.

Είναι Παραμονή Χριστουγέννων, η πιο συναρπαστική νύχτα της χρονιάς για όλα τα παιδιά! Εκτός από του Αϊ-Βασίλη το μωρό και το μικρό τάρανδο Ρου, που νιώθουν πολύ αδικημένοι. Ο Αϊ-Βασίλης και ο Ρούντολφ δεν τους αφήνουν να πάνε μαζί τους, όταν ξεκινάνε να μοιράσουν τα δώρα στα παιδιά όλου του κόσμου. Οι δύο μικροί φίλοι όμως ανακαλύπτουν δύο δώρα που έχουν ξεμείνει στο σπίτι κι έτσι αποφασίζουν να ξεκινήσουν για μία Χριστουγεννιάτικη Αποστολή Διάσωσης!

Μία πολύ διασκεδαστική Χριστουγεννιάτικη ιστορία με τρυφερή εικονογράφηση, που θα βοηθήσει τα μικρά παιδιά να μάθουν να μην είναι ανυπόμονα!

H Smriti Prasadam-Halls γεννήθηκε στη Νότια Ινδία και μετακόμισε με την οικογένειά της στην Αγγλία όταν ήταν 2 ετών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της, εργάστηκε στο Χονγκ Κονγκ ως καθηγήτρια ιστορίας και αγγλικής φιλολογίας σε ένα διεθνές σχολείο. Επέστρεψε στην Αγγλία και εργάστηκε στο BBC στο εκδοτικό τμήμα και στην τηλεόραση, γνωρίζοντας μερικούς από τους πιο εξαιρετικούς συγγραφείς και εικονογράφους του πλανήτη. Ξεκίνησε να γράφει παιδικά βιβλία το 2012.