Η ομάδα ΑΣΙΠΚΑ παρουσιάζει τη δεύτερη παραγωγή της, μετά τις Νυχτερίδες της Λένας Κιτσοπούλου, με το Τρίπτυχο του Muller, σε μετάφραση της Ελένης Βαροπούλου και σκηνοθεσία του Δημήτρη Μπίτου.

Από τη Ρημαγμένη Όχθη, στο Μήδειας Υλικό και στο Τοπίο με Αργοναύτες, η ομάδα ΑΣΙΠΚΑ, αποτελούμενη από τους Ειρήνη Δράκου και Μάκη Τσινικόρη, με σκηνοθέτη και ιδρυτή της ομάδας τον Δημήτρη Μπίτο, δούλεψε το Τρίπτυχο του Muller στην Αστυπάλαια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Eκεί, πέρα από μια performance που παρουσίασε η ομάδα πάνω στο ποίημα του Έλιοτ από την Έρημη Χώρα – Κούφιοι Άνθρωποι, παρουσίασε και μια ανοιχτή πρόβα – παράσταση, με αφορμή το κείμενο απ’ το Τρίπτυχο, στο χώρο της Ροδιάς.

Η ανταπόκριση και το πλαισίωμα των ηθοποιών απ’ τον κόσμο, στο προαύλιο της Ροδιάς ήταν συγκινητικά. Τα κείμενα του Ηeiner Muller φαίνεται πως βρήκαν θέση ακόμη και στην καρδιά του καλοκαιριού στο προαύλιο μιας εκκλησίας στην Αστυπάλαια, και το χειμώνα στο Bios ελπίζει σε ίδια και ακόμα πιο ικανοποιητικά αποτέλεσματα.

Στην παράσταση παίζουν οι Ειρήνη Δράκου και ο Πρόδρομος Τσινικόρης.