Τo κορυφαίο εμβληματικό έργο του Samuel Becket, Το τέλος του παιχνιδιού, έργο σταθμός για τον 20o  αιώνα, θα αποτελέσει την κεντρική μεγάλη παραγωγή του Τόπος ΑΛΛΟύ για τη χειμερινή περίοδο, από την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου.

Η Προσέγγιση της συνείδησης μας και του εσώτερου εαυτού μας σε έναν χρόνο μετά. Μοναχικοί και αιώνιοι οι ήρωες του Μπέκετ είναι κλεισμένοι σε ένα ασφυκτικό αδιέξοδο δωμάτιο-φυλακή. Περιμένουν. Αλλά ούτε και αυτοί μπορούν να συγκεκριμενοποιήσουν και να ορίσουν το τι περιμένουν. Μας αφήνουν έτσι ελεύθερους να υποθέσουμε ότι δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα άλλο από το θάνατο.

Σε προχωρημένη ψυχική και υπαρξιακή αποσύνθεση οι τέσσερεις ήρωες του Μπέκετ βλέπουν από ένα μικρό παράθυρο τον έξω κόσμο έντρομοι. Έξω επικρατεί το απόλυτο τίποτα και έτσι η παραμικρή κίνηση τους τρομοκρατεί.

Μετάφραση: Κωστής Σκαλιώρας, Σκηνοθεσία-σκηνικό: Νίκος Καμτσής, Κοστούμια: Μίκα Πανάγου, Μουσική: Κώστας Χαριτάτος. Παίζουν οι ηθοποιοί: Πολύκαρπος Πολυκάρπου, Νίκος Αλεξίου, Ναταλία Στυλιανού, Πάνος Ροκίδης.