Στο Κηποθέατρο της Λάρισας, 29 – 31 Αυγούστου θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε το υπαίθριο μουσικό festival αφιερωμένο στην ροκ.
Όσον αφορά το festival είναι το τρίτο μουσικό festival στη σειρά που διοργανώνεται από τη No Budget Team, μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία πολιτιστικού χαρακτήρα με έδρα τη Λάρισα, σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. και συνοδεύεται και από άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως έκθεση φωτογραφίας, έκθεση ζωγραφικής, μπαζάρ βινυλίων.

Η συγκεκριμένη εταιρία σχηματίστηκε τον Νοέμβριο του 2005 χάρη στην αγάπη των μελών της για την εγχώρια μουσική σκηνή και ήδη ως τώρα δραστηριοποιήθηκε και ανέλαβε με επιτυχία την οργάνωση αρκετών συναυλιών στην πόλη της Λάρισας.

Το festival θα λάβει χώρα στο Κηποθέατρο του Αλκαζάρ στη Λάρισα, το τριήμερο 29, 30 και 31 Αυγούστου 2008 και θα έχει καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα με ένα συμβολικό χαμηλό εισιτήριο 5€! Παράλληλα τα έσοδα θα διατεθούν σε συγκεκριμένο ίδρυμα της Λάρισας, που θα κοινοποιηθεί μετά την οριστική απόφαση των συνδιοργανωτών.

Ακόμη, το πρόγραμμα του festival φαίνεται ιδιαίτερα διανθισμένο αφού θα λάβουν μέρος και θα υποστηρίξουν την κίνηση της μη κερδοσκοπικής εταιρίας  no budget team, μεταξύ άλλων καταξιωμένα ονόματα όπως Μωρά στη φωτιά, Χειμερινοί Κολυμβητές, Astyplaz, Engine-V, Nightstalker, Film, Deus Ex Machina, Dead Moon, the Nomads, Rotting Christ, Mikro, Earthbound, the Last Drive, One Drop κ.α.

Την πρώτη μέρα εμφανίζονται τα εξής σχήματα:

FIVE STAR HOTEL: μπάντα από την Θεσσαλονίκη που παίζει indie pop με αγγλικό στίχο. Έχουν ανοίξει για τους Six by Seven και τους Electralane αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων με την σκηνική τους παρουσία.

INFIDELITY: indie-alterrnative μπάντα από το Κιλκίς με μελωδικές αποχρώσεις και σύγχρονο ύφος με μια δισκογραφική παρουσία που έκανε αίσθηση από την αρχή.

63 HIGH : είναι από την Θεσσαλονίκη  και παίζουν μία μίξη από punk, ska και reggae. Μόλις κυκλοφορήσαν το δεύτερο CD τους στην δική τους ανεξάρτητη εταιρία Plagiarism records. Αποτελούνται από τέσσερα μέλη, έναν τρομπονίστα και περιστασιακά εμφανίζονται με έναν MC.

PANX ROMANA: Οι Panx Romana είναι από τα ιστορικότερα  ελληνικά group. Έχουν κυκλοφορήσει 5 δίσκους μέχρι σήμερα  και η μουσική τους μπορεί να χαρακτηριστεί punk\’n\’roll. Οι στίχοι τους, στα ελληνικά, είναι άμεσοι, ευαίσθητοι, επαναστατικοί και μιλούν για ειρήνη και ελευθερία.

Η δεύτερη μέρα είναι αφιερωμένη στο εναλλακτικό ροκ- rock ’n roll-garage και περιλαμβάνει τους:

COIN: Οι Coin από την Καβάλα παίζουν garage με γερές δώσεις post punk. Άλλοτε με παραμορφωμένες κιθάρες άλλοτε με δυνατή μπασογραμμή και ρυθμό φλερτάρουν με τους Jesus & Mary chain τους Joy Division και τους Interpol. Στα live τους δε, παρουσιάζονται εκτός έλεγχου.

BULLETS: Οι Bullets από την Θεσσαλονίκη παίζουν από το 1988 και τους αρεσει το  underground-trash 50s rockabilly, το πρώιμο punk και φυσικα το surf. Έχουν παίξει σε αμέτρητα live ενώ πριν λίγο κυκλοφόρησε ο δίσκος τους Final race.

CYANNA: από τα πιο γνωστά rock n’ roll-electro groups της ελληνικής σκηνής. Έχουν κυκλοφορήσει δύο albums και συμμετείχαν σε διάφορες συλλογές ενώ παράλληλα εμφανίστηκαν σε πολλά φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό.

FLESHTONES: Οι Fleshtones έρχονται από την Νέα Υόρκη υποσχόμενοι μια εκρηκτική παράσταση παίζοντας Super Rock όπως τους αρέσει να αποκαλούν την μουσική τους. Οι Fleshtones εδώ και χρόνια ανακατεύουν το rock’n’roll με την R&B και το garage με την dance προσφέροντας απολαυστικές live εμπειρίες στο κοινό τους.

Τέλος η τρίτη και τελευταία μέρα θα καλύψει ένα μεγάλο φάσμα του σκληρού ήχου με τους:

SPITBACK:  μπάντα από Λάρισα με ακραίο ήχο –μία μίξη hardcore – nu metal-alternative. Με την εκρηκτική τους σκηνική παρουσία καθιστούν τα live τους μια αληθινή εμπειρία.

NEED: ξεκίνησαν το 2003 από την Αθήνα και το 2006 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album. Κινούνται στον χώρο του progressive metal προσθέτοντας με το πέρασμα του χρόνου πιο heavy-aggressive στοιχεία στον ήχο τους.  

KARRO: νέο σχήμα από Λάρισα που κινείται στον χώρο του  εναλλακτικού-πειραματικού rock με metal στοιχεία και μελωδικά φωνητικά. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους mini album με τίτλο ‘Out of 9’.

THRESHOLD: από τις πιο γνωστές progressive metal μπάντες οι άγγλοι Threshold έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας αποκλειστικά για το No Budget Festival. Δημιουργήθηκαν στις αρχές του ’90 και έχουν κυκλοφορήσει 8 albums.