Από τις εκδόσεις iWrite.gr κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Το μυστικό του ήλιου της Ζέττας Αργύρη σε εικονογράφηση της Κωνσταντίνας Βέζου.


Τι βρήκε το Φεγγάρι στη Θάλασσα; 

Γιατί ο Ήλιος κλαίει στην αγκαλιά της Νύχτας; 
Μπορεί το Φεγγάρι να έχει χρώματα; 

Αν θέλεις να μάθεις κι εσύ τι συμβαίνει στον Ουρανό, κάνε “Μια βόλτα στο όνειρο” και μάθε πρώτος το “Μυστικό του Ήλιου”!


Η συγγραφέας του βιβλίου, Ζέττα Αργύρη έχει γεννηθεί στην Αθήνα.
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών με ειδίκευση στη Γλωσσολογία.
Ωστόσο, “διχασμένη” μεταξύ Θετικών και Θεωρητικών σπουδών προχώρησε και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Πληροφορική.
Έκτοτε εργάζεται στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών, στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, ενώ η αγάπη της για την Ελληνική γλώσσα παραμένει αμείωτη.
Έχει συγγράψει πολλά ανέκδοτα διηγήματα, αλλά η μητρότητα την έστρεψε εδώ και μερικά χρόνια προς τον κόσμο των παραμυθιών, καθώς η φαντασία είναι πλέον η μόνιμη σύμμαχός της κατά την ανατροφή των δύο παιδιών της !
Το “Μυστικό του Ήλιου” είναι το πρώτο από τη σειρά “Μια βόλτα στο Όνειρο” που έχει ήδη ολοκληρωθεί και αποτελείται από 5 παραμύθια.


Η Κωνσταντίνα Βέζου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε γραφιστική στο ΤΕΙ Αθήνας και επιπλέον παρακολούθησε μαθήματα εικονογράφησης με την εικαστικό/εκπαιδευτικό Σοφία Βλαζάκη. Στον ελεύθερο χρόνο της ζωγραφίζει, πλέκει, διαβάζει παραμύθια και ταξιδεύει. Το “Μυστικό του ήλιου” είναι το πρώτο παραμύθι που εικονογραφεί.