Φέτος, τα Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα επιστρέφουν με ακόμα πιο έντονη δημιουργική προσέγγιση αλλά και πιο σύγχρονα από ποτέ.

Για πρώτη φορά τα προγράμματα του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ είναι διαθέσιμα τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά και μας καλούν σε μια ξεχωριστή εμπειρία δημιουργίας και εξερεύνησης. Με οδηγό την αγάπη για το περιβάλλον, τον σεβασμό στην κοινωνία και με διάθεση γιορτής, τα Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα περιλαμβάνουν πλούσιες εκπαιδευτικές δράσεις, προγράμματα STEM και Ρομποτικής, εικαστικά εργαστήρια και ομαδικές ξεναγήσεις για σχολεία, οικογένειες και μεμονωμένους επισκέπτες

Κάθε χώρος του Μουσείου, καλωσορίζει μια μοναδική δράση για όλη την οικογένεια. Στην αυλή του Μουσείου, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την τέχνη της χαρακτικής, με βοηθό τις ρόδες ενός ποδηλάτου. Στο αμφιθέατρο οι μικροί επισκέπτες θα γίνουν DJ συνθέτοντας το δικό τους μουσικό έργο με ήχους του Μουσείου, ενώ στην αίθουσα του Δορυφόρου η τεχνολογία θα συναντήσει την τέχνη και τα παιδιά θα δημιουργήσουν εικαστικά έργα με έμπνευση από την Μητέρα Φύση. Δορυφόροι, Ρομπότ και οπτικές ίνες, συμπληρώνουν την Μουσειοπαιδαγωγική εμπειρία.

Και επειδή φέτος το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ επιστρέφει πιο σύγχρονο και διαφορετικό, πραγματοποιεί τις δράσεις, κατά περίσταση και διαδικτυακά. Ειδικά, για τα απομακρυσμένα σχολεία της περιφέρειας το Μουσείο προσφέρει δύο διαδικτυακά εικαστικά εργαστήρια, μέσα από τα οποία οι μαθητές θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν το Μουσείο, να εμπνευστούν και να διασκεδάσουν δημιουργικά.

Δείτε εδώ τις δράσεις που σας ενδιαφέρουν και προγραμματίστε άμεσα την ηλεκτρονική σας κράτηση. Η διαδικασία είναι απλή και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ ακολουθεί πιστά τα Μέτρα Υγειονομικής Προστασίας και τις οδηγίες της Πολιτείας.