Την Κυριακή 9 Νοέμβριου 2014 το MOSHTRIP θα είναι στο Silver Dollar της Θεσσαλονίκης. 6 ανερχόμενες «σκληρές» μπάντες από Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα ταξίδι με τρεις στάσεις και συνεχόμενο rotation του line-up, όπου θα παρουσιάσουν τις δουλειές τους στον τόπο καταγωγής τους αλλά και στις άλλες δυο μεγάλες πόλεις της χώρας.

Το MOSHTRIP, μια ιδέα του Πάνου Λεάκου (Mist of Nihil), ανέλαβαν να υλοποιήσουν οι Παύλος Κολιόπουλος και Σωτήρης Αλεβίζος (αμφότεροι μέλη των Tetractys) και σκοπό έχει να βοηθήσει ανερχόμενα σχήματα της underground ελληνικής σκηνής να ενδυναμώσουν τις μεταξύ τους σχέσεις και να διευρύνουν το κοινό τους πέρα από την πόλη τους μέσα από τη διοργάνωση συναυλιών σε μεγάλες ή και μικρότερες πόλεις της χώρας με συμμετοχή τοπικών αλλά και μη σχημάτων και να καθιερωθεί ως θεσμός.

Στην παρθενική του διοργάνωση το MOSHTRIP θα επισκεφθεί στις 9 Νοεμβρίου 2014 τη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή μπαντών και από τις 3 πόλεις.

Τα συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν:

Blackryse

Οι Blackryse σχηματίστηκαν τον Δεκέμβρη του 2013 στην Θεσσαλονίκη. Σε λιγότερο από ένα μήνα συνέθεσαν 6 κομμάτια και προσθέτοντας άλλες 2 διασκευές στο setlist τους έγιναν έτοιμοι για κάθε διαθέσιμη συναυλία στο δρόμο τους. Αποφάσισαν πως το line-up της μπάντας ήταν δεμένο και πως το είδος που παίζουν είναι ένα μίγμα Melodic Metal με core στοιχεία.

Destiny Default

Με καταγωγή από την Λάρισα, σχηματίστηκαν το 2010 υπό το όνομα “Show me your Dread” και έκαναν release το πρώτο τους demo. Μετά από αρκετές αλλαγές στο roster τους, αποφάσισαν το 2014 να συνεχίσουν ως Destiny Default, ένα όνομα με το οποίο θα κάνουν release το πρώτο τους EP.

Psyanide

Η μπάντα πρωτοξεκίνησε με το όνομα “Mutilated Corpses” με έδρα την Κατερίνη, όπου όλα τα μέλη έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην Metal, ο κάθε ένας σε διαφορετική μπάντα. Βρέθηκαν μαζί, συνέθεσαν κάποια μουσική και μετά από ένα πολύ σύντομο διάστημα έκλεισαν το πρώτο τους live ανοίγοντας για τους Rejection, κάνοντας στην συνέχεια και κάποιες αλλαγές στο line-up. Έχουν παίξει σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με πολλές τοπικές και μη μπάντες τα τελευταία 3-4 χρόνια, και πάντα περνάνε καλά!

Tetractys

Οι Tetractys σχηματίστηκαν το 2013 από τον Σωτήρη Αλεβίζο και τον Φιλοποίμην Αρβανίτη, οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο πάθος για την Metal μουσική, βασισμένοι στη δυνατή μουσική τους χημεία. Η σημερινή και τελική μορφή της μπάντας ολοκληρώθηκε μετά από μερικούς μήνες, ψάχνοντας για μέλη που θα μοιράζονταν το ίδιο πάθος. Αυτοί είναι οι Joni Moas, Νικόλας Παναηλίδης και Παύλος Κολιόπουλος. Η μπάντα εστιάζει κυρίως στο groove και τα βαριά riffs, επηρεασμένοι από μπάντες όπως οι Lamb of God, Pantera, In Flames, Gojira, Meshuggah, συνοδευόμενα από brutal φωνητικά. Έχοντας ήδη συνθέσει αρκετά κομμάτια, στοχεύουν να παίξουν σε όσες περισσότερες συναυλίες μπορούν, και να κάνουν release το πρώτο τους EP στο άμεσο μέλλον.