Το Θέατρο ΠΚ φιλοξενεί το έργο του Στέφανου Παπατρέχα, με τίτλο το Ξέφωτο. Πρόκειται για την ιστορία ενός αγοριού, μέσα από την οποία …

ο συγγραφέας προσπαθεί να επιδιώξει τον πραγματικό εαυτό.

Ένα παράξενο παραμύθι, μια σύγχρονη ιστορία ενός αγοριού , που, μουδιασμένο από την ρουτίνα της καθημερινότητας βρίσκεται αναπάντεχα στο χώρο του Ξέφωτου. Εκεί θα συναντήσει το Συναίσθημα και τη Λογική, το Καλό και το Κακό, θα βρεθεί μπροστά σε καθρέφτες και μέσα από τα κομμάτια τους θα αναμετρηθεί με τα ξεχασμένα ‘θέλω’ του, τα όνειρα του, τις φιλοδοξίες του και τον πολυδιάστατο εαυτό του.

Μια διαδικασία αυτογνωσίας με κωμικοτραγικές αποχρώσεις και μουσικές εναλλαγές τοποθετημένες σε ένα ονειρικό και σουρεαλιστικό πλαίσιο.

O Στέφανος Παπατρέχας γράφει ένα έργο για την επιδίωξη του πραγματικού εαυτού. Για αυτή τη βουτιά που οι περισσότεροι αποφεύγουν, συνειδητά ή ασυνείδητα, και που πνίγεται από την καθημερινότητα. Όμως, όσο και να βαλτώσουν σε αυτήν, τα όνειρα θα διεκδικούν το παρόν και οι επιλογές θα καθορίζουν το μέλλον. Το Ξέφωτο δεν είναι παρά η βαθιά επιθυμία για την αναζήτηση της προσωπική ευτυχίας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Λουίζα Ζούζια και Στέφανος Παπατρέχας
Κείμενο: Στέφανος Παπατρέχας
Μουσική: AnimaCorda (Μιχάλης Μπρούζος και Γιώργος Μπεχλιβάνογλου)
Σκηνογραφία: Κωνσταντίνα Κρίγκου
Μακιγιάζ: Γιώργος Κεραμιδάς

Παίζουν: Φαίη Βολόρου, Χαρά Δημητριάδη, Λουίζα Ζούζια, Μαρίνα Κονταρίνη, Μαγδαληνή Παλιούρα, Στέφανος Παπατρέχας, Μύρια Χώπλαρου