Το KinderDocs παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη και το MOΜus Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης καθώς και δύο από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ντοκιμαντέρ στον κόσμο IDFA και doxs! που έρχεται στην τάξη σας μέσω διαδικτύου.

Για κάθε σχολείο σε Ελλάδα και Κύπρο!

Δημιουργικά ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο με πρωταγωνιστές παιδιά και εφήβους, μαζί με εκπαιδευτικό υλικό για μαθητές της A’ θμιας και B’ θμιας εκπαίδευσης, δημιουργούν κοινή εμπειρία, αφορμή για συζήτηση, δράση αλληλεπίδραση. Το KinderDocs για 5η χρονιά προάγει την κινηματογραφική παιδεία, την κριτική σκέψη και τον εγγραμματισμό στα μέσα, σε θεματική σύνδεση με τα μαθήματα αλλά και άλλες τέχνες, όπως λογοτεχνία, εικαστικά, μουσική.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα:

Την ταινία που θα επιλέξετε και το KinderDocs Toolkit, με φύλλα εργασίας και ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες σε συνεργασία με την Ειρήνη Βοκοτοπουλου. Η ταινία και το υλικό έρχονται στην τάξη σας online όποτε εσείς το επιλέξετε.

Οι ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς υπότιτλους.

Δείτε τις ταινίες και τα trailer εδώ.

Ημερομηνία – ώρα:
Οι προβολές γίνονται online την ημερομηνία και ώρα που εσείς επιλέγετε.

Κόστος συμμετοχής:
5 ευρώ ανά μαθητή
Ελάχιστη συμμετοχή:
20 μαθητές

Προπώληση εδώ.

Το KinderDocs είναι εκπαιδευτικό πρόγραμμα εγκεκριμένο από τη Διεύθυνση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Υπουργείου Παιδείας (27-07-2020 Α.Π. 99877/Δ7).