Η Cristina Hoyos με γεμάτες βαλίτσες από πάθος και όρεξη για φλαμένκο επιστρέφει στην Αθήνα, αυτή τη φορά στο Θέατρο Badminton, για τρεις παραστάσεις μαζί με το νέο δυναμικό της σύνολο, το Ballet Flamenco de Andalucia.

Η Cristina Hoyos με γεμάτες βαλίτσες από πάθος και όρεξη για φλαμένκο επιστρέφει στην Αθήνα, αυτή τη φορά στο Θέατρο Badminton, για τρεις παραστάσεις μαζί με το νέο δυναμικό της σύνολο, το Ballet Flamenco de Andalucia.


Η ιέρεια του φλαμένκο εδώ και δύο χρόνια περιοδεύει με πάθος σε ένα Viaje al Sur, σ ένα «ταξίδι στο νότο», δηλαδή, όπως είναι ο τίτλος της μαγευτικής αυτής παράστασης. Στις 26, 27 και 28 Σεπτεμβρίου η Cristina Hoyos θα μας οδηγήσει και εμάς για ακόμη μία φορά σ αυτό το ταξίδι, μέσα από το πηγαίο πάθος, την αστείρευτη ενέργεια και την αυθεντικότητα της.


Ο ζωντανός θρύλος του φλαμένκο, ζει και αισθάνεται κάθε κίνηση που εκτελεί. Χορογραφεί και ερμηνεύει σαν να είναι πάντα η τελευταία φορά που θα χορέψει. Η Christina Hoyos ζει με το φλαμένκο, είναι η δίψα της για τη ζωή.


Η παράσταση Ταξίδι στο Νότο αφηγείται ένα ταξίδι στο Νότο της Ισπανίας και εκφράζει τα όνειρα και τις εμπειρίες της ζωής εκεί, μέσα από συναισθήματα. Κάθε ένα από τα τρία μέρη της παράστασης χαρακτηρίζεται από ένα ιδιαίτερο χρώμα: Λευκό για την Ευτυχία, το χρώμα και το φως. Μαύρο για την Τραγωδία, όπως εκφράζεται από την Ανδαλουσία του Νότου. Κόκκινο για το Πάθος και τις ανεξέλεγκτες μαγικές δονήσεις που υποκινούν τα πιο δυνατά συναισθήματα.


Η χορογραφία της παράστασης είναι της Cristina Hoyos και η σκηνοθεσία του Ramón Oller. Τη μουσική έχει συνθέσει ο José Luis Rodríguez. Εκτός από την Hoyos στο ρόλο της κορυφαίας, στην παράσταση συμμετέχουν οι χορεύτριες Susana Casas, Cristina Gallego, Rosa Belmonte, Mar Montero, Ana Moya, Lucia Guarnido και Leonor Leal, καθώς και οι χορευτές José Luis Vidal, Jesús Ortega, Jacob Guerrero, Javier Crespo, Daniel Torres, Abel Harana και Juan A. Jiménez. Τη μουσική ερμηνεύουν ζωντανά οι Ανδαλουσιανοί τραγουδιστές Reyes Martín, Vicente Gelo, και Antonio Núñez El Pulga, με τη συνοδεία του Ramón Amador και του José Luis Rodríguez στην κιθάρα, και του Roberto Jaén στα κρουστά.


Info
Christina Hoyos, Viaje al Sur
Θέατρο Badminton, Αλσος Στρατού στο Γουδί
26, 27 και 28 Σεπτεμβρίου
Τιμές εισιτηρίων: Ζώνη Α 75 ευρώ, Ζώνη Β 60 ευρώ, Ζώνη Γ 55 ευρώ, Ζώνη Δ 40 ευρώ, Ζώνη Ε 25 ευρώ, Φοιτητικό 15 ευρώ.
Πληροφορίες και Κρατήσεις: www.ticketnet.gr, 210 8840600
Προπώληση εισιτηρίων: Με πιστωτική κάρτα: 210 88 40 600, www.tickenet.gr
Με μετρητά: Virgin Megastores
Αθήνα: Σταδίου 7-9, Σύνταγμα, 210 3314788
Μαρούσι: The Mall, Ανδρέα Παπανδρέου 35, 210 63 00 224
Ρέντης: Π. Ράλλη & Θηβών, Village Park, 210 4251760
Γλυφάδα: Δούσμανη 26, 210 89 44 42