Έπειτα από την πρώτη διαδικτυακή διοργάνωση του 2020, το Docs in Exile Film Festival επανέρχεται δριμύτερο, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη του Exile Room, αποφασισμένο να επαναφέρει την ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία της σκοτεινής αίθουσας.

Από τις 15 έως τις 19 Δεκεμβρίου 2021, σας περιμένουμε με μια επιλογή από μεγάλου και μικρού μήκους ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο, στην πλειοψηφία τους σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα.

Το φετινό Docs in Exile ξεδιπλώνεται μέσα από τέσσερις συναρπαστικές θεματικές ενότητες – και μία ταινία έναρξης που θα δοκιμάσει τις αντοχές κάθε υψοφοβικού!

Όχι, δεν χρειάζεται να αγαπάτε τα extreme sports για να απολαύσετε την ορεινή μαγεία του «Αλπινιστή» (The Alpinist), αλλά αν υποφέρετε από ίλιγγο δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι δεν θα νιώσετε τα γόνατά σας να λύνονται μπροστά στις απίθανες αναβάσεις του νεαρού Marc-André Leclerc, που έχει ήδη μετατραπεί σε θρύλο στο χώρο της αναρρίχησης.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις ενότητες του φεστιβάλ και το ωρολόγιο πρόγραμμα ΕΔΩ

Οι προβολές είναι δωρεάν για το κοινό και όλες οι ταινίες διαθέτουν ελληνικούς υπότιτλους.

Το Exile Room είναι Covid Free χώρος. Οι εισερχόμενοι πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς και ταυτότητα. Οι μάσκες είναι απαραίτητες καθ’ όλη τη διάρκεια των προβολών. Χωρητικότητα περιορισμένη.