Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαρίλλης Μαστραντώνη η Εταιρεία Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Εντροπία υποδέχεται το 6ο στη σειρά φεστιβάλ εναλλακτικής σκηνής, εμπλουτίζοντας φέτος το πρόγραμμά του με προβολές από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτρας και την περίφημη πολωνική Σχολή Κινηματογράφου του Lodz.

Το φεστιβάλ ξεκινά στις 8 Δεκεμβρίου, με διάρκεια μέχρι και τις 14 του μηνός, που σημαίνει μία γεμάτη εβδομάδα με καλλιτέχνες και ομάδες από το χώρο του θεάτρου, χοροθεάτρου, performance art, multimedia, εικαστικών, κινηματογράφου.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ ξεκινά τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου με τη Ψηφιακή Πλατφόρμα, από τις 19.30 το απόγευμα, με την εισήγηση του εκπροσώπου της Σχολής Κινηματογράφου του Lodz, Καθ. Stefan Czyzewski (αντιπρύτανη) και πρoβολές σπουδαστικών ταινιών της Σχολής Κινηματογράφου του Lodz.

Στις επόμενες δύο μέρες διεξαγωγής, στις 9 και 10 Δεκεμβρίου, ξεκινούν οι προβολές ταινιών Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, ενώ οι υπόλοιπες μέρες του φεστιβάλ, μέχρι και τις 14 Δεκεμβρίου, θα είναι γεμάτες από performance acts.

Τέλος, στο φουαγιέ του Θεάτρου Eντροπία θα παρουσιάζεται η έκθεση Φωτογραφίας του Δημήτρη Δήμα, με τίτλο Athens Calling, εμπνευσμένη από το σημερινό πολυπολιτισμικό πρόσωπο της Αθήνας, με φόντο τους δημόσιους τηλεφωνικούς θαλάμους της Πλατείας Ομονοίας.