Επιτέλους ! Τα κολλητήρια βγαίνουν έξω ! Όλη η Καραγκιοζοπαρέα θα βρίσκεται και φέτος στο εξοχικό του Καραγκιόζη, στο Πάρκο Φλοίσβου.

Παραδοσιακές κωμωδίες του Ελληνικού θεάτρου σκιών, διασκευασμένες εκπληκτικά , αλλά και νέα έργα εμπλουτισμένα με σύγχρονη σάτιρα ,θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και το κέφι των φίλων του Καραγκιόζη και αυτό το Καλοκαίρι ,που το χουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Στο Παλαιό Φάληρο, δίπλα στη θάλασσα , μέσα στο όμορφο Πάρκο Φλοίσβου, κάτω απ τα αστέρια . Mε δροσερή τιμή εισιτηρίου – μόλις 3,50 ευρώ – για να μπορείτε να πηγαίνετε όσοι και όσες φορές θέλετε !

Φυσικά με ασφάλεια και αποστάσεις. Με όλα όσα προβλέπονται για ξένοιαστη θερινή ψυχαγωγία . Για το λόγο αυτό , φέτος . η χωρητικότητα έχει περιοριστεί και οι θέσεις έχουν αριθμηθεί .

Η προπώληση θα ξεκινά από το ταμείο μία ώρα πριν την παράσταση, αλλά θα μπορείτε να αγοράζετε και τα εισιτήρια σας ηλεκτρονικά από τo viva .gr. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται όλο το Καλοκαίρι ,κάθε Παρασκευή , Σάββατο , Κυριακή στις 20.30, με νέο έργο κάθε βράδυ.

– Για παιδιά από 2, 5 ετών και άνω –
Διάρκεια : 50΄