Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης θα φιλοξενήσει προβολή της ταινίας του Δήμου Αβδελιώδη με τίτλο “Το δέντρο που πληγώναμε”, την Κυριακή 12 Μαΐου 2013, στις 12.00.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10€, και όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τη δημιουργία παιδότοπων από την ΕΕΠ, τον Ιούλιο 2013, στο νησί της Χίου που επλήγη από τις πυρκαγιές το περσινό καλοκαίρι.

Η Ελληνική Εταιρεία Παιγνιοθήκης είναι μία μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1990 και αποτελείται από εθελοντές. Βασικός της σκοπός είναι η ίδρυση και λειτουργία Παιγνιοθηκών (χώροι για παιχνίδια), για παιδιά και νέους με αναπηρία αλλά και για όλα τα παιδιά μίας περιοχής. Σήμερα λειτουργούν παιγνιοθήκες στο Κερατσίνι, Ν. Φιλαδέλφεια και Αγία Παρασκευή. Επίσης οργανώνει παιδοτόπους σε περιοχές που λειτουργούν παιγνιοθήκες στο πλαίσιο ευρύτερων δράσεων για το παιχνίδι ή όπου έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές (πχ σε καταυλισμούς σεισμοπαθών, σε πυρόπληκτες περιοχές κ.α.).

Στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart

Οι  θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο Parking του εμπορικού κέντρου Athens Heart από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 08:00 – 22:00.  Από τις 22:00 έως τη 01:00 η χρέωση είναι 2,5€ και 1€ για κάθε επιπλέον ώρα στάθμευσης μετά από τη 01:01. Τις Κυριακές οι θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ θα επιβαρύνονται  με 2,5€ για χρήση του parking από τις 10:00  έως 01:00. Από τις 01:01πμ  θα επιβαρύνεται με κόστος 1€ για κάθε επιπλέον ώρα.