Όλοι το ξέρουν, Απαγορεύεται να γουστάρεις το αγόρι της κολλητής σου…,κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Ψυχογιός…

.

Η Σάρα είναι ερωτευμένη εδώ και χρόνια με τον Ράιαν. Είναι έξυπνος και γοητευτικός, και τώρα τελευταία φαίνεται να της δείχνει μεγαλύτερη προσοχή. Τα πάντα θα ήταν τέλεια, αν ο Ράιαν δεν ήταν το αγόρι της Μπριάνα, και αν η Μπριάνα δεν ήταν η καλύτερη φίλη της Σάρα. Η Σάρα προσπαθεί να αποφύγει τον Ράιαν και να πείσει τον εαυτό της ότι δεν της αρέσει. Νιώθει ένοχη για τα συναισθήματά της και το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να πληγώσει την κολλητή της. Αλλά ένα βράδυ βρίσκεται μόνη της με τον Ράιαν και αυτό που συμβαίνει ανάμεσά τους είναι απλώς φανταστικό… Τη Σάρα την πνίγουν οι τύψεις. Κι όμως, της είναι αδύνατον να τον βγάλει από τη σκέψη, την καρδιά και τη ζωή της…

“Ένα συναρπαστικό και τίμιο μυθιστόρημα που σου αφήνει στο τέλος μια ζεστή αίσθηση πληρότητας. Είναι τόσο καλό, ώστε νομίζω ότι η ανάγνωσή του θα κάνει τη ζωή σας λίγο καλύτερη μόνο και μόνο επειδή θα υπάρχει σ’ αυτήν ένα βιβλίο.”
BOOKAHOLIC EXTRAORDINAIRE

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΣΚΟΤ γεννήθηκε το 1972 και μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη στη Νότια Βιρτζίνια των ΗΠΑ μαζί με τους γονείς της, οι οποίοι ήταν δάσκαλοι. Πέρασε τα πανεπιστημιακά της χρόνια με το όνειρο μιας επιτυχημένης καριέρας σε κάτι που ακόμη δεν είχε αποφασίσει. Αργότερα, γνώρισε τον μέλλοντα σύζυγό της και έκανε διάφορες δουλειές που όμως δεν κατάφεραν να την κερδίσουν. Τελικά, ανακάλυψε τη λογοτεχνία και δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει να γράφει μυθιστορήματα για τη συναρπαστική εφηβική ηλικία. Σήμερα ζει έξω από την Ουάσινγκτον με τον άντρα της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της συγγραφέα: http://www.elizabethwrites.com/