Ο Ρυθμός Stage παρουσιάζει το μουσικό έργο της Μαρίας Κανελοπούλου και του Θάνου Πολύδωρα, με τίτλο Τι 30, τι 40, τι 50, τις Τετάρτες 5, 12, 19 και 26 Μαρτίου 2014.

Ο τίτλος του γνωστού τραγουδιού γίνεται τίτλος μουσικής παράστασης και παρουσιάζεται για όλες τις Τετάρτες του Μαρτίου στο «Ρυθμός Stage». Περιλαμβάνει τραγούδια που σημάδεψαν το θέατρο, την Επιθεώρηση και το σινεμά, από τη δεκαετία του ‘30 μέχρι και τη δεκαετία του ’50.

Η πρωτοτυπία της παράστασης έγκειται στο ότι ένα μέρος είναι οπτικοποιημένο, παρεμβάλλονται, δηλαδή,  ατάκες από τα έργα που σχολιάζουν τα τραγούδια, αλλά προβάλλονται και σκηνές από τις αντίστοιχες ταινίες και έργα, την ώρα του τραγουδιού.

Η Μαρία και ο Θάνος έχουν  θητεύσει χρόνια στο είδος, με μεγάλη επιτυχία. Εκτός από παραστάσεις, έχουν και  δισκογραφία στο ενεργητικό τους, με τραγούδια των Αττίκ, Σουγιούλ, Γιαννίδη, Μουζάκη κ.α

Την ορχήστρα αποτελούν οι: Γιώργος Τσοκάνης (πλήκτρα, φωνή, μουσική επιμέλεια), Μαρίνα Τσοκάνη (πλήκτρα, φωνή) και Θωμάς Καραμαζάκης (κιθάρα, φωνή).

Τη σκηνοθετική επιμέλεια και το μοντάζ έκανε ο Θάνος Πολύδωρας, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Νίκος Οικονόμου και ο Σωτήρης Τσιμπίδας.