Η ομάδα χρώμα θα παρουσιάσει στον χώρο «Προσωρινός» μια Θεατρική – Μουσική τριλογία. Η τριλογία αρχίζει με την παράσταση

«Θυμάσαι τη φωνή μου; E. Piaf – Σ. Μπέλλου». Πρόκειται για μια Θεατρική – Μουσική παράσταση που ο θεατρικός λόγος, τα τραγούδια, η μουσική ξεδιπλώνουν την ψυχική διαδρομή δύο σπουδαίων καλλιτεχνών δημιουργώντας μια παράσταση που διαρκώς θέτει το ερώτημα πως η Ζωή γίνεται τέχνη, και η Τέχνη γίνεται Ζωή.

 

Η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου επιστρέφει ερμηνεύοντας τις δύο αυτές σπουδαίες προσωπικότητες, η Δάφνη Λέμπερου και ο Bertrand Moreau ερμηνεύουν τραγούδια που χαρακτήρισαν την καλλιτεχνική πορεία της Μπέλλου και της Πιαφ, ο Ηρακλής Βαβάτσικας και ο Μανούσος Κλαπάκης ντύνουν μουσικά την παράσταση άλλοτε συνοδεύοντας τα τραγούδια κι άλλοτε αυτοσχεδιάζοντας. «Θυμάσαι τη Φωνή μου; E. Piaf – Σ. Μπέλλου» μια παράσταση που αναζητά και ψάχνει την Μπέλλου και την Piaf και τη «μανιώδη» τους δύναμη να μετατρέπουν τη ζωή τους σε Τέχνη.

Η τριλογία θα συνεχιστεί με το έργο «Ο Ουρανός κατακόκκινος – Σε σας που με ακούτε» της Λούλας Αναγνωστάκη, με τη Λυδία Κονιόρδου. Η παράσταση προγραμματίζεται ν’ ανέβει αρχές Απριλίου. Η τριλογία ολοκληρώνεται με τη «Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου, με την Έρση Μαλικένζου. Η παράσταση θα ανέβει αρχές Μαΐου.
 

 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενα – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Χατζής
Διαμόρφωση σκηνικού χώρου: Βασίλης Γεροδήμος
Μουσική επένδυση κειμένων – Διασκευές τραγουδιών: Ηρακλής Βαβάτσικας
Ηχητικά περιβάλλοντα κειμένων: Μανούσος Κλαπάκης
Φωτογραφίες: Γεωργία Λένη
Φωτισμός: Δημήτρης Οικονόμου

Τραγουδούν: Ελπίδα Μεταξά
Bertrand Moreau

Παίζουν ζωντανά:
Ακκορντεόν: Ηρακλής Βαβάτσικας
Κρουστά: Μανούσος Κλαπάκης

Στο ρόλο του Κομπέρ: Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου