Η Θεατρική Εταιρία Λαθραίο Θέατρο παρουσιάζει από τις 5 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο Pandou την πρωτοπoριακή, νεανική παράσταση, Θοδωρής ετών 33 μ.χ, των Γιώργου Ριζόπουλου και Ευθύμη Μπαλωμένου, η οποία συγκρούεται με την θεατρική φόρμα σε ένα αντισυμβατικό θεατρικό χώρο.

Εδώ συναντιέται η σκηνική δράση με τη μουσική, οι θεατές με τους ηθοποιούς και το δράμα με την κωμωδία. Υβριδική και ύπουλη με γερές δόσεις ειρωνείας, χωρίς να εξαντλείται στο κωμικά ευφυές κέλυφος της και με γλώσσα σύγχρονη, αλλά καθόλου τηλεοπτική, απευθύνεται σε όλους τους νέους που φοβούνται να επιλέξουν ελεύθερα το μέλλον τους, σε όλους τους γονείς που ταλαντεύονται μεταξύ των επιθυμιών των παιδιών τους και της σίγουρης κατά αυτούς οδού και σε κάθε ενήλικα που ακόμη έχει την ανάγκη να πιστέψει ότι τη ζωή αυτή την ορίζουμε μόνοι μας.

Ο Θοδωρής ετών 33, άνεργος μηχανικός στο επάγγελμα, ονειρεύεται ότι απόψε θα ολοκληρώσει το πρώτο του θεατρικό έργο, ότι απόψε θα  γοητεύσει την πανέμορφη ηθοποιό/ σερβιτόρα Κοραλία, ότι απόψε θα ξεπεράσει το φίλο/alter ego του Ντόριαν, ότι απόψε θα αναμετρηθεί με τους γονείς του και θα αλλάξει επιτέλους την ζωή του. Όλα αυτά ο Θοδωρής θα τα κάνει απόψε, αρκεί να βγει μέσα από την κουζίνα και να μπει επιτέλους στο πάρτυ.

Κείμενο: Γιώργος Ριζόπουλος – Ευθύμης Μπαλωμένος, Σκηνοθεσία: Ευθύμης Μπαλωμένος, Επιμέλεια Σκηνικού χώρου: Κωνστάντσια Σαραφιανού, Επιμέλεια Κοστουμιών: Κωνστάντσια Σαραφιανού, Λουκία Γαβριήλογλου, Μουσική Σύνθεση: Άγγελος Αγγέλου, Επιμέλεια Κίνησης: Μαρία Κολιοπούλου.

Παίζουν: Θοδωρής – Χρήστος Σπανός, Κοραλία – Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Ντόριαν – Γιώργος Ριζόπουλος, Πιάνο – Άγγελος Αγγέλου.