Ο Νίκος Ζωιδάκης έρχεται με τον αέρα της Κρήτης στο Φράγμα της Θέρμης την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023 όπου θα μας παρουσιάσει μια συναυλία σαν γλέντι υπό τους ήχους της λύρας και της ορχήστρας του. Στο μπουζούκι ο Γιώργος Καραβασίλης. Συμμετέχει ο Χορευτικός Σύλλογος Φίλων Κρητικής Παράδοσης «Ξαστεριά Θέρμης».

Ο Νίκος Ζωιδάκης γεννημένος και μεγαλωμένος στα Χανιά ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τη λύρα σε ηλικία 9 χρονών και με το πρώτο του γλέντι σε ηλικία των 12 χρονών. Από τότε μέχρι και σήμερα είναι αναρίθμητες οι εμφανίσεις του σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το 1985 κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά και από τότε έχει ηχογραφήσει πάνω από 25 δίσκους και cd ανάμεσα στα οποία έγιναν 6 πολυπλατινένιοι και 6 χρυσοί δίσκοι.

Ο Νίκος Ζωιδάκης μας ταξιδεύει στην Κρήτη με μαντινάδες και τραγούδια από τη δισκογραφία του ενώ θα μας κάνει και μια βόλτα με μουσικές από όλη την Ελλάδα αλλά και επιτυχίες μεγάλων Ελλήνων συνθετών. Μας καλεί να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα σε μια ανεπανάληπτη βραδιά φυσικά με την προσωπική του σφραγίδα.

Διοργάνωση: Αθλητικός Μορφωτικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος “Δόξα Τριλόφου”
Υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμης
Με την αμέριστη υποστήριξη της ΔΕΠΠΑΘ