Τι γίνεται όταν 5 συνηθισμένες γυναίκες, επιστήθιες φίλες, μπλέκονται σε ασυνήθιστα κωμικές καταστάσεις; Κάθε Δευτέρα χωρίζουν και σ ένα σαλόνι

καταφεύγουν! 

Σ΄ ένα σαλόνι που χωράει πολλές ιστορίες, χρώματα, όνειρα, αναλύσεις, πανικούς, καυγάδες, δάκρυα αλλά και πολύ γέλιο… Και θέλουν ν αλλάξουν τη ζωή τους!

Η νεαρή Κλειώ πρωτοετής στο θέατρο που παίζει «στη Μόσχα αδερφές μου, στη Μόσχα!» αλλά την κυνηγάει ο σκηνοθέτης εραστής της, η Βάνα άνεργη ηθοποιός που στο κατώφλι των σαράντα τρέχει να προλάβει το βιολογικό ρολόι μήπως και γίνει μάνα αφού «διπλές πέφτουν οι μονάδες του χρόνου», η συνομήλική της Ειρήνη που κάνει όλες τις προσευχές και τις νηστείες για να ξαναπαντρευτεί αλλά αντί για γάμο πάει για πουρνάρια και η Δήμητρα που τo’ χει πατήσει το κατώφλι αλλά ούτε θέλει ν ακούσει για γάμο μόνο με κανένα τσιγαράκι την ακούει..

Μόνο η κυρία Σόνια, πενήντα χρόνια μ’ έναν ανάποδο κυρ Φάνη, δε θέλει ν’ αλλάξει τη δική ζωή της όμως μπλέκεται στις ζωές των φιλενάδων της.

Τελικά τι θα γίνει όταν οι άνδρες πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής από το σαλόνι τους;  Θα τους δεχτούν ή θα τους στείλουν…
-Στη Μόσχα αδερφές μου, στη Μόσχα !
-Στην Αθήνα, ποια Μόσχα;! … Στο θέατρο Χυτήριο!

H παράσταση \»Κάθε Δευτέρα χωρίζουμε\» παρουσιάζεται στο θέατρο Χυτήριο κάθε Κυριακή, Δευτέρα & Τρίτη.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μιχαηλίδης
Σκηνικά – Κοστούμια: Αγνή Ντούση
Μουσική και τραγούδι παράστασης: Στάθης Δρογώσης
Βοηθός σκηνοθέτη: Ιωάννα Ντοβόλου

Ηθοποιοί: Ελένη Καλλία, Ντίνα Μιχαηλίδη, Κατερίνα Μπιλάλη, Θάλεια Προκοπίου, Βίλη Σωτηροπούλου