Οι τελειόφοιτοι σπουδαστές των Εργαστηρίων Αθήνας και Κρήτης που διοργανώνει το Θέατρο της Ημέρας, παρουσιάζουν σκηνικά δρώμενα και παραστάσεις που εξ ολοκλήρου συνέθεσαν οι ίδιοι, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της λήξης των σπουδών τους για την περίοδο 2012-2013.

 

Ο Λάκης Κουρετζής, Δ/ντής Σπουδών του Εργαστηρίου, η Ανδρομάχη Μοντζολή, Καλλιτεχνικός Δ/ντής του θεάτρου και η διδακτική ομάδα που αποτελείται από τους: Ηλία Πίτσικα, Αφροδίτη Παρζακώνη, Κατερίνα Πολυχρονοπούλου και Μαρία Κεφαλάκη εμψυχώνουν και στηρίζουν την προσπάθεια των σπουδαστών.

 

Αθήνα

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013, ώρα 19.30:

Η ομάδα των Εφήβων από τα Εργαστήρια της Παρασκευής, το Ετήσιο Σεμινάριο, η Σαββατοκύριακη Σχολή και τα τρία έτη του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ παρουσιάζουν σκηνικά δρώμενα και αυτοσχεδιασμούς βασισμένα στις τεχνικές του Θεατρικού Παιχνιδιού με τις οποίες ασχολήθηκαν στη χρονιά που πέρασε.

 

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013, ώρα 20.00:

Οι Γ/ετείς σπουδαστές του τριετούς Εργαστηρίου στα πλαίσια της βιωματικής προσέγγισης της θεατρικής τέχνης, παρουσιάζουν παραστάσεις που έχουν επιμεληθεί εξ’ ολοκλήρου οι ίδιοι.

 

Κρήτη

Παρασκευή 28 Ιουνίου, ώρα 21.00:

Πανεπιστήμιο Κρήτης στις Βούτες Ηρακλείου, αίθουσα «Μαρία Μανασσάκη»

Παράσταση Δ/ετών σπουδαστών Εργαστηρίου Κρήτης

 

Κυριακή 30 Ιουνίου, ώρα 21.00:

Παιδικός Σταθμός «Μικρό Εργαστήρι»

Σκηνικά Δρώμενα τεσσάρων ετών Εργαστηρίου Κρήτης.

 

Οι εκδηλώσεις –με ελεύθερη είσοδο- έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εκπαιδευτικούς, ηθοποιούς, θεατρολόγους και όσους άλλους ασχολούνται με το Θεατρικό παιχνίδι και τη Θεατρική αγωγή γενικότερα.