Στο  θέατρο ELIART, κάθε Κυριακή, το θέατρο Σκιών του Στάθη Λαγκάδα, θα παρουσιάζει μια νέα παράσταση. Οι αυθεντικές φιγούρες

του ξυπόλυτου φίλου μας και της παρέας του, θα κρατούν συντροφιά στα παιδιά, με έργα του παλαιότερου αλλά και νεώτερου ρεπερτορίου, καθώς και με διασκευές του Στάθη Λαγκάδα, παραμυθιών απο διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Αυτή την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011, τα παιδιά θα απολαύσουν την παράσταση «Ο Καραγκιόζης Προφήτης». Σε αυτή την παράσταση ο Πασάς πεθαίνει και αφήνει απλήρωτους όλους όσους εργάζονταν για αυτόν.

Ο γιός του Πασά, δηλαδή ο νέος Πασάς, αναλαμβάνει να πληρώσει όλους τους εργαζόμενους. Ο Καραγκιόζης που μαθαίνει τα νέα, παρουσιάζεται στον νέο Πασά ώς εργάτης και ζητάει και αυτός να πληρωθεί, αγνοώντας ότι ο νέος Πασάς είχε ελέγξει ποιοί είχαν μείνει απλήρωτοι.

Ο νέος Πασάς διαπιστώνει ότι ο Καραγκιόζης πάει να τον ξεγελάσει και τον καταδικάζει σε θάνατο. Ποιό τρόπο άραγε θα βρει ο ξυπόλητος φίλος μας να γλυτώσει το κεφάλι του; Η συνέχεια στην σκηνή του Θεάτρου ELIART.