Το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς θα σημάνει την αρχή του παιχνιδιού. Μια όμορφη αυλή στο κέντρο της Αθήνας περιμένει παιδιά 10 έως 15 χρονών να παίξουν

ανακαλύπτοντας το θέατρο. Μέσα από ασκήσεις χαλάρωσης, συγκέντρωσης, σωματικής έκφρασης και ελεύθερους αυτοσχεδιασμούς, θα δημιουργηθούν μικρές ιστορίες, τις οποίες τα παιδιά θα παρουσιάσουν στο τέλος του σεμιναρίου σε μια ανοιχτή εκδήλωση. Το θεατρικό παιχνίδι είναι ένας ευχάριστος τρόπος για τα παιδιά να γνωρίσουν τον εαυτό τους, να κινητοποιηθούν σωματικά και πνευματικά να οξύνουν τη φαντασία τους, να επικοινωνήσουν και να συνεργαστούν με παιδιά της ηλικίας τους.

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Μάρκος Σαρρής είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και εκπαιδευτικός της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Σπουδές

Τμήμα Βιολογίας – ΑΠΘ
Υποκριτική/Σκηνοθεσία – Θέατρο των Αλλαγών

Έχει παίξει στα έργα…

Fairytales (Αυλη της γιαγιας  και Βρυσάκι – Σκην. Ζωή Ξανθοπούλου, Μαρκος Σαρρής), Τα ψέματα και τα μάτια (Ράγες – Σκην. Ζωή Ξανθοπούλου), Το σπίτι της Bernarda Alba (Eliart – Σκην. Ζωή Ξανθοπούλου), Τίποτα (Eliart – Σκην. Ευδόκιμος Τσολακίδης).

Έχει σκηνοθετήσει τις παραστάσεις:

Για την Κλυταιμνήστρα (Θύρα Τέχνης), Κάτι από όνειρο (Θέατρο Αλλαγών – Σχολεία), Fairytales (Αυλή της γιαγιάς και Βρυσάκι), Κάτσε 5 λεπτά (ΝΙΧΟΝ).

Τα τελευταία χρόνια, ως καθηγητής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δουλεύει με παιδιά στα πλαίσια θεατρικών ομάδων οι οποίες ανεβάζουν παραστάσεις βασιζόμενες σε θεατρικά παιχνίδια και αυτοσχεδιασμούς.