Οι θρυλικοί The Zombies έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για δύο αξέχαστες συναυλίες στην Αθήνα στο Gagarin 205 και στην Θεσσαλονίκη στο Block 33

Το θρυλικό συγκρότημα των Zombies σηματοδώτησε την British Invasion εποχή μαζί με τους Beatles, Kinks, Herman Hermits, Rolling Stones κ.α, κατακτώντας τις Η.Π.Α αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο με τα super hits Time of the Season, She\’s Not There, Tell Her No.

Το συγκρότημα σχηματίστηκε το 1961 και στα μέσα του 1964 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single She\’s Not There, το οποίο έγινε το εισιτήριο τους για τις ΗΠΑ, αφού η πρώτη φορά που το τραγούδι μεταδώθηκε στον αέρα ήταν από το ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης, WINS.

Έτσι, οι Zombies περιόδευσαν στην Αμερική, ενώ στη συνέχεια κυκλοφόρησαν αρκετά singles τα οποία αγαπήθηκαν τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη και αργότερα εξέδωσαν τα τραγούδια τους σε LPs.

Την Παρασκευη 6 Μαϊου στην Αθήνα και στο Gagarin 205 και το Σαββατο 7 Μαϊου στο Block 33, στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να τους απολαύσουμε LIVE σε ενα best of set list της 50χρονης καριερας τους! Μην το χασετε!

Στην Αθήνα support act θα είναι οι Down & Out, ενώ στην Θεσσαλονίκη οι Free Soul.