Η Knot Gallery παρουσιάζει τους The Whole Shebang για μία συναυλία. Οι The Whole Shebang δημιουργήθηκαν επινοώντας τη δική τους εξωτική

εκδοχή για τη ντίσκο επιτυχία της Donna Summer «She works hard for the money«, εκεί που η Χαβάη συναντά τη Βομβάη. Τα μέλη του εγχειρήματος θα σας είναι γνώριμα από άλλα σχήματα του ελληνικού αντεργκράουντ: ο κιθαρίστας, τραγουδιστής και περκασιονίστας Δημήτρης Τάτσης ως Sonny Touch και το συγκρότημά του, Honolulu Philharmonic, ο κιθαρίστας Αλέξανδρος Αλ από την art μπάντα The Love Boat Orchestra και η τραγουδίστρια και στιχουργός Νατάσα Γιανναράκη από το electro ντουέτο Berlin Brides.

Ένα μέρος του σετ θα αποτελείται από κομμάτια του κιθαριστικού ντουέτου των δύο καμπαλέρος, Sunday School.
Τα ατέρμονα jams και τα επαναληπτικά μουσικά θέματα που προκύπτουν κάθε Κυριακή στο στούντιο του Αλέξανδρου Αλεξανδρίδη και του Δημήτρη Τάτση, με δύο κιθάρες, ένα drum-machine, sampler και loopers, ακολουθούν μάλλον τους κανόνες του καλομελετημένου πειραματικού αυτοσχεδιασμού. Υφίσταται μια ιδιαιτέρως περίεργη και διασκεδαστική ιστορία πίσω από το όνομά τους, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να την μοιραστούν.

http://soundcloud.com/sunday-school