Οι The Voyage Limpid Sound, με αφορμή την 13η επέτειο τους, παρουσιάζουν σε ένα οπτικοακουστικό υποθέαμα με τίτλο Treiskaidekaphilia/Τρεισκαιδεκαφιλία, μια ρετροσπεκτίβα της σχεδόν υπόγειας πορείας τους.

Από την ποπ ψυχεδέλεια του Electronically Enhanced Dream (Nowhere Street Music, 2000) και τις τύπου Beach Boys αρμονίες του (ακυκλοφόρητου) Abnormal Pannings of Norman Smith (2003) ως την τσέημπερ ποπ του The Voyage Limpid Sound Are Happy (Archangel Music, 2010) και τη σκοτεινή ποπ του τελευταίου άλμπουμ τους Nightly Sing Songs (Linger On Records/Δισκοι Δισκέξ, 2013).

Οι The Voyage Limpid Sound είναι η με μορφή τραγουδιών βαλβίδα εκτόνωσης των συμπλεγματογόνων εμπειριών του Σέργιου Βούδρη. Για πολλά χρόνια λειτούργησαν αποκλειστικά μέσω σπιτικών ηχογραφήσεων. Ως ανοιχτό μουσικό συγκρότημα μπορεί να απαρτίζονται από ένα εώς εκατό άτομα, με μέσο όρο τα πέντε.

Η παράσταση συμπίτει χρονικά, με την κυκλοφορία σε περιορισμένα αντίτυπα του νταμπλ μπι-σάηντ 7’’ σινγκλ Barberette’s Summer Coif/Winter Time Is Over από την Δίσκοι Δισκέξ.

www.facebook.com/thevoyagelimpidsound